Ksenija Pajić u emisiji Celebrity Makeover

Ksenija Pajić

Ugostili smo divnu glumicu Kseniju Pajić

Našu gošću smo odveli na dijagnostiku i tretman Ultraformer aparatom koji potiče proizvodnju kolagena. Kolagen s godinama se sve manje proizvodi pa ga moramo potaknuti što ujedno ima i rezultat usporavanja starenja. Cijeli treman možete pornaći u Neoderm centru za kozmetologiju, anti age i mršavljenje.

Nakon tretmana uputili smo se u Centar estetske kirurgije dr. Zoran Žgaljardić. Jedan od najtraženijih kirurga veliku pozornost pridodaje diskreciji svojih klijenata i njihovih tretmana. Tako je naša gošća bila na konzultacijama oko tretmana za lice koje će Ksenija odraditi nakon snimanja emisije u sigurnim rukama doktora mnogih svjetskih priznanja.

Nakon lica doša je i red na tretman kose. Zanetti frizerski salon već je poznato ime koje pokreće trendove i unosi novitete na tržište. Tako je i ovoga puta prvi put u Hrvatskoj predstavio tretmam njege kose Nano Shot aparatom, a naša divna gošća ga je I u emisiji prvi puta i isprobala.

Ne trebamo više ni spominjati kako su haljine esencija elegantnog izgleda pa gdje drugdje nego u Boutique svečanih haljina i bundi Bariba. Ksenija se pokazala kao jako odlučna u svojem odabiru i vrlo brzo je našla svoju The One haljinu koju će nositi na dodjeli Večernjakove ruže.

MyMy Concept torbice su san svake trendseterice. MyMy Concept tobice nose potpis dizajnerice Mirke Majoli I specijalno su izradene od pinjatexa posebnog materijala.

Naš dan je došao kraju, a nikako ga ne bi uspjeli odraditi bez službenog vozila našeg pokrovitelja auto salona Auto Maritea.

 

 

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu