KOZMETIKA OD GHEE MASLACA JEDINSTVENA NA TRŽIŠTU

Ghrei je jedinstveni kozmetički brand inspiriran mudrošću ayurvede o primjeni ghee maslaca u njezi kože, te poznavanjem njegovih kvaliteta i potencijala koji su otkriveni u Indiji prije više od tisuću godina. U sinergiji sa suvremenim znanjima nastala je kozmetička linija proizvoda koja obuhvaća njegu cijelog tijela i namjenjena je svim tipovima kože i svim dobnim skupinama.

IZA BRENDA KOZMETIKE STOJE DAME

Više od 15 godina orijentirane smo na prirodnu i zdravu prehranu, na biorazgradive proizvode, na recikliranje. Vođene spoznajom da sve što stavimo na kožu, upije se u nekoliko minuta i odlazi u naš organizam, za nas nije bilo moguće koristiti uobičajene kozmetičke proizvode. Uvijek smo tražile prirodne proizvode, visoke i provjerene kvalitete.

Ideja da proizvodimo  kozmetiku od ghee-a  je došla iz dugogodišnjeg iskustva korištenja ghee-a u prehrani i istraživanja prirodne kozmetike. Znajući koje sve benefite ima ghee, odluka da on bude glavni protagonista našeg izbora sirovine za kremu, bila je jednostavna. Istraživanje kako proizvesti kremu, a da bude u skladu sa svim propisima i našom usklađenošću sa prirodnom kozmetikom nas je odvelo do drevnih, tisuće godina starih receptura izrade kozmetike, po principima Ayurvede. Tako je naša linija proizvoda jedinstvena na ovom području svijeta.

 

ŠTO JE GHEE ?

GHEE  je vrlo cijenjena  i hranjiva masnoća, a od davnina se koristi  u Indijskoj kuhinji i Ayurvedi, te njezi kože, gdje ga vole nazivati tekućim zlatom. Istražujući primjenu ghee maslaca u kozmetičke svrhe došle smo do receptura koje su se koristile u dalekoj prošlosti Ayurvedske medicine, prije nekoliko tisuća godina. Glavni sastojak naše kozmetičke linije proizvoda – STO PUTA ISPIRANI GHEE ili SHATA DHAUTA GHRITA

 

DOBROBITI GHEEA ZA KOŽU

OPĆENITO ZDRAVLJE KOŽE – bogat je antioksidansima, vitaminima i esencijalnim masnim kiselinama.

AKTIVACIJA KOLAGENA – vitamin K potiče proizvodnju kolagena,sprječava gubitak vlage, jača krvne žile i kapilare čime se smanjuje nastanak mrlja i crvenila na licu.

PRIRODNA HIDRATACIJA – vitamin A ubrzava proces zarastanja kože, potiče njenu prirodnu hidrataciju i jača njenu zaštitnu barijeru.

JAČANJE IMUNITETA KOŽE – sunčani Vitamin D omogućuje koži stvaranje novih stanica, formira zaštitnu barijeru i regulira antimikrobne peptide koji potiču otpornost na infekcije.

PROBLEMATIČNA KOŽA – veliki udio kiseline butirat omogućuje gheeu protupalna svojstva. Umiruje upalne procese i stanja izazvana vanjskim utjecajima.

SPRJEČAVA FOTOSENZITIVNOST I URAVNOTEŽUJE TONUS

100% PRIRODNO, ne testirano na životinjama, bez parabena i bez sulfata.

Dostupna kozmetika za tijelo

BODY BUTTER GLOW proizvod je  kombinacija bogatih sastojaka  sa  iznimnom apsorpcijom koji njeguju i daju ljepotu, hidrataciju i sjaj te blagi preplanuli ton koži lica i  tijela tijekom cijele godine.

BODY BUTTER LIGTH , BODY BUTTER RICH i HAND CREAM.

Kozmetika za lice

EYE CREAM LUMIN  lagana gel krema za njegu područja oko očiju.

FACE CREAM AGELESS bogata krema za njegu kože lica sa anti aging učinkom.

FACE CREAM FRESH , FACE CREAM HYDRA, FACE SERUM ACTIVE , PEELING & MASK.

Izdvajamo i kremu za osjetljivu i problematičnu kožu, te njegu kože malih beba.

te posebnu kozmetiku za njegu muške kože lica.

 

Na predstojećem Festivalu estetike  GHEE kozmetika biti će dostupna na izlagačkom prostoru 306, a za posjetitelji će moći kozmetiku kupiti po sniženim  cijenama.

Za više informacija dostupan je kontakt : GHEE COSMETICS

www.https://ghrei-story.com/

info@ghrei-story.com

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je