Posjetili smo Bernarda krevete i madrace i naučili kako odabrati madrac i krevet za zdrav san! Statistike pokazuju da veliki broj osoba ima problem s kralježnicom, bolove u leđima, glavobolje, a sve zbog spavanja na lošem madracu i jastuku. Preduvjet zdravog spavanja je ispravan krevetni sustav koji se individualno prilagođava položaju i osjetilima našeg tijela.

Bernarda kreveti i madraci renomirana je i nagrađivana tvrtka, priznata u svijetu i kod nas koja tržištu nudi inovativni pristup u programima za objekte, djecu, nautiku a posebno se brine o kvalitetnom odabiru madraca i jastuka. Kod odabira madraca preduvjet najbolje kupnje je od klijenta saznati kako sada spava, koje je približno težine i visine, ima li neke zdravstvene probleme. U Bernarda krevetima i madracima kvalitetno se odabire iz programa za odrasle, za djecu, iz medicinskog programa i programa za nautiku. Važno je i naglasiti da su u Bernardi i ekološki osviješteni pa tako možete nabaviti i navlake za krevete od recikliranog materijala.

Sve to ne čudi da je tvrtka Bernarda puno puta nagrađivana za svoje proizvode iz područja gospodarstva, inovacija, poduzetništva.

Za vrhunski anatomski jastuk Pospanko tvrtka i njezina vlasnica gospođa Bernarda  višestruko su nagrađivani.

Zvijezde emisije Celebrity Makeover žele zdravo spavati

I zvijezde emisije Celebrity Makeover žele zdravo spavati. Kako izgleda odabir kvalitetnog madraca i jastuka saznala je Karmela Vukov Colić.

Za kraj, družili smo se u Restoranu Bernarda u Varaždinskim Toplicama uz brojne slane i slatke delicije. Tvrtka Bernarda u svom vlasništvu ima uzgoj povrća, šarana iz vlastitog ribnjaka te uzgoj svinja mangulica koje daju posebno kvalitetno meso. Odabir jela prepustili smo vrhunskom kuharu a izbor slastica slastičaru, jer u restoranu se posebno brine za svaki slani i slatki dio. Vlasnica tvrtke Bernarda Cecelja ponosno je istaknula da je pri kraju i gradnja hotela u Varaždinskim Toplicama sa termalnom vodom, medicinskim osobljem, posebnim sobama. S nestrpljenjem čekamo njegovo otvorenje.

Do tada se družimo sa Bernarda tvrtkom i našim zvijezdama.

Emisiju pogledajte na youtube kanalima CMO  i Z1TV ili pratite na Gossip portalu

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je