Još jedan Master Class uspješno završio

Zasigurno možemo reći kako je 27.03. Festival estetike obilježio Master Class by Nikola Jurešić.

Internacionalni master edukator sa zavidnim postignućima i visoko plasiranim mjestima na prestižnim svjetskim beauty nail-art natjecanjima odradio je radionicu nail-arta  u trajanju od 6h.

Master Class je održan pod pokroviteljstvom Victoria Vynn, američkom brenda koji je prepoznao kvalitetu samog edukatora i programa. Polaznici su se upoznali s proizvodima brenda koji su ih oduševili. Sam edukator je izjavio: “Nisam imao prilike raditi s brendom Victoria Vynn. Ali kad su me obavijestili da je Victoria pokrovitelj Master Classa naravno da sam morao i sam isprobati proizvode prije same radionice. Nikako ne bi pristao na proizvod iza kojem ne mogu i osobno stajati. Jako sam iznenađen i zadovoljan proizvodima brenda Victoria Vynn, laki su za upotrebu i pokrivenost lakova je odlična. Vjerujem da su i polaznici vrlo zadovoljni gift bag-om koji ima je američki brend pripremio na radionici.”

Radionica je započela s teoretskim dijelom i upoznavanjem s programom, različitim vrstama gelova za apliciranja te ispravnim nanosom slojeva. U paktičnom dijelu pokrili su kvalitetnu pripremu prije samom apliciranja, kako ojačati nokat različitim tehnikama, oblikovati i praviti njegove “nedostatke”, obradu kutikule i smanjenje izrasta. Usavršili popularnu gel lak tehniku za wow efekt kod klijenata i savršen nanos boje za savršenu glatku i zrcalnu površinu koja ne ostavlja ravnodušnim nikoga.

 

 

 

 

Nikola je također podijelio svoja iskustva u poslovanju i ukaza na nekolicinu salonskih trikova kako bi mogli dodatno podići kvalitetu svoje usluge uz samo povećanje i profita poslovanja.

izgleda da trajanje Master Classa nije utjecalo na njene sudionike budući da su izašli iz radionice ushićeni i nasmijani s diplomama Glam Factory edukatora za odrađen Mater Class. I time zaključujemo da je ista uspješno prošla.

Još jednom se želimo zahvalitti našem edukatoru Nikoli Jurešiću iz Glam Factory kako i našem pokrovitelju Mater Classa Vicotria Vynn brendu o kojem zasigurno ćemo još čuti na našem tržištu.

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: