Još jedan Master Class uspješno završio

Zasigurno možemo reći kako je 27.03. Festival estetike obilježio Master Class by Nikola Jurešić.

Internacionalni master edukator sa zavidnim postignućima i visoko plasiranim mjestima na prestižnim svjetskim beauty nail-art natjecanjima odradio je radionicu nail-arta  u trajanju od 6h.

Master Class je održan pod pokroviteljstvom Victoria Vynn, američkom brenda koji je prepoznao kvalitetu samog edukatora i programa. Polaznici su se upoznali s proizvodima brenda koji su ih oduševili. Sam edukator je izjavio: “Nisam imao prilike raditi s brendom Victoria Vynn. Ali kad su me obavijestili da je Victoria pokrovitelj Master Classa naravno da sam morao i sam isprobati proizvode prije same radionice. Nikako ne bi pristao na proizvod iza kojem ne mogu i osobno stajati. Jako sam iznenađen i zadovoljan proizvodima brenda Victoria Vynn, laki su za upotrebu i pokrivenost lakova je odlična. Vjerujem da su i polaznici vrlo zadovoljni gift bag-om koji ima je američki brend pripremio na radionici.”

Radionica je započela s teoretskim dijelom i upoznavanjem s programom, različitim vrstama gelova za apliciranja te ispravnim nanosom slojeva. U paktičnom dijelu pokrili su kvalitetnu pripremu prije samom apliciranja, kako ojačati nokat različitim tehnikama, oblikovati i praviti njegove “nedostatke”, obradu kutikule i smanjenje izrasta. Usavršili popularnu gel lak tehniku za wow efekt kod klijenata i savršen nanos boje za savršenu glatku i zrcalnu površinu koja ne ostavlja ravnodušnim nikoga.

 

 

 

 

Nikola je također podijelio svoja iskustva u poslovanju i ukaza na nekolicinu salonskih trikova kako bi mogli dodatno podići kvalitetu svoje usluge uz samo povećanje i profita poslovanja.

izgleda da trajanje Master Classa nije utjecalo na njene sudionike budući da su izašli iz radionice ushićeni i nasmijani s diplomama Glam Factory edukatora za odrađen Mater Class. I time zaključujemo da je ista uspješno prošla.

Još jednom se želimo zahvalitti našem edukatoru Nikoli Jurešiću iz Glam Factory kako i našem pokrovitelju Mater Classa Vicotria Vynn brendu o kojem zasigurno ćemo još čuti na našem tržištu.

Povezano

Još jedan Master Class uspješno završio

Zasigurno možemo reći kako je 27.03. Festival estetike obilježio Master Class by Nikola Jurešić. Internacionalni master edukator sa zavidnim postignućima i visoko plasiranim mjestima na prestižnim

Sanja Vejnović gost Celebrity Makeovera

U Celebrity Makeoveru by Abeceda ljepote naš Bojan Jambrošić ugostio je predivnu glumicu Sanju Vejnović. Za Sanju je prva destinacija bila Medical Beauty Centar koji vodi

Završio je 6. Festival estetike

U samom srcu Zagreba, u subotu 26.03., u prostorijama predivnog hotela Dubrovnik održan 6. Festival estetike Abeceda ljepote. Najveći događaj ljepote u regiji, donosi Vam revoluciju

jana nails

Dašak glamura svakog salona

Jana Nails jedan je od vodećih brendova u Europi s tendencijom širenja i van granica našega kontinenta. Kombinacija visoko kvalitetnog materijala, stvaranja trendova i postavljanje ljestvice