Helena Kalinić dnevni makeover u punom značenju

Mladu, talentiranu glumicu Helenu Kalinić vodili smo u dnevni makeover u punom značenju. Počeli smo sa mineralnim makeapom u DermaCare centru. Mineralni make up ima velike prednosti od običnog jer ujedno i njeguje vašu kožu. Glumci  vrlo često svoje lice izlažu teškom make upa pa je mineralni make up ono što našoj gošći Heleni treba.

Vrijeme ručka proveli smo u biljnom restoranu Food Garden u kojem smo više puta vodili naše zvijezde. Tko je i tko nije naviknut na okuse raznih biljaka u baš svakoj vrsti hrane, vrlo brzo se navikne na delicije koje priprema osoblje restorana u samom centru grada Zagreba. Interijer restorana je uređen zeleno, pa  svaki gost osobito uživa u svojim odabranim delicijama.

Malo je reći da se glumica oduševila posjetom modnom salonu Vibela design sa retro odjećom. Glumica voli nositi retro odjeću za svakodnevne izlaske. Odabrani modni komadi upotpuniti će njezinu garderobu a ovaj zanimljiv način odijevanja učinit će da bude uvijek i svuda primijećena.

Svi želimo bolje izgledati, biti bez bora i izgledati svježe svaki dan. Estetika napreduje iz dana u dan sve više. Posjetom kozmetičkom salonu Womens Choice no1  saznali smo da pomoću led maske naše lice može zasjati u samo dvadesetak minuta. Led lampa je prilagođena tipu kože te po potrebi mijenja boje lampi od crvene, zelene, plave. O tome koja boja je baš za vašu kože brine se educirano osoblje za rad.

Mlada glumica otkrila je ekskluzivno našim gledateljima da je radila na projektu animiranog filma. Posebnom tehnikom glumci se užive iz realnog stanja u animirano. Više o tome saznati ćemo uskoro na ekranima.

Ekskluzivni intervju sa Helenom Kalinić i o više o tome kako je uživala u svom makeover danu, uvijek možete pogledati na youtube kanalima  Celebrity Makeover by Abeceda ljepote i Z1 TV.

Naše emisije su i dalje dostupne na malim ekranima Z1 TVa i to premijera emisije  četvrtkom u 22,45, te dvije reprize petkom u 18,30 te nedjeljom u 8.00. Pratite nas i na svim Internet platformama.

Još Objava:

Zatraži ponudu

Ako želiš dobiti više informacija o našim specijalnim ponudama ispuni sljedeće podatke

Interes za: