Finalistica showa Gospodin savršeni – Karolinu Ljiljak

Prekrasnu Karolinu Ljiljak, finalisticu showa Gospodin savršeni pozvali smo da ravno iz Italije dođe u emisiju Celebrity makeover! Divnoj mladoj djevojci napravi smo dan zanimljivim i za pamćenje.

 

Posjetili smo ordinaciju MM Medestetika na konzultacije oko buduće njege lica nakon ljeta, te lagano popunjavanje nazolabijalnih bora. Prekrasne naočale Karolina je birala u Tvornici naočala, i dobila ideju da razmisli o svom brendu naočala u suradnji sa Tvornicom naočala.

 

Kao i svaka prekrasna mlada žena, Karolina je uživala u posjeti modnom salonu Bariba. Svaka haljina stoji joj prekrasno i odabir najbolje ovaj puta bio je težak.

 

Ono čime smo Karolinu iznenadili bio je posjet dentalnoj ordinaciji dr. Jasne Platužić. Svi se ” bojimo zubara ” ali kada uđete u ovu ordinaciju sav strah prestane. Osmjeh dr.Platužić je čaroban, uređeni zidovi i televizor daju poseban dojam opuštenosti. Osim Karoline u zubarsku stolicu sjela je i urednica emisije na estetsku korekciju zubiju.

 

Posjet restoranu bio je tek opuštanje prije odlaska u Veliku Mlaku gdje je u Frizerskom salonu Elvita, Karolina napravila pravi makeover.

 

Kako je sve to izgledalo,pogledajte u svojim omiljenim emisijama na malim ekranima ili youtube kanalu.

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu