Event „ Minute za Vas “

„ Minute za Vas “  naziv je eventa koji je sinoć održan za klijente tvrtke Abeceda ljepote a kao predstavljanje nove sezone  rada. Kao jedina tvrtka na tržištu koja ima event uživo, online magazin, televizijsku emisiju i dizajnirani parfem, svojim klijentima na poseban način željela je predstaviti svoju novu sezonu, redom od Festivala estetike Abeceda ljepote koji je najavljen za veljaču 2023. godine.

Svojim klijentima tvrtka je predstavila i online magazin istog naziva te parfem istog naziva koji je po posebnoj recepturi izradio hrvatski parfumer Tomislav Vrbanec.

Tvrtka Abeceda ljepote od nedavno je i vlasnik licence za emisiju Celebrity makeover by Abeceda ljepote koja izaziva najveću pozornost i klijenata te je upravo o emisiji i bilo najviše govora.

Event je svojim prekrasnim glasom uveličala graciozna operna diva Antonella Malis. Antonella je sudjelovala u emisiji Celebrity makeover by Abeceda ljepote prve sezone, prisutnima na eventu otkrila je kako njeguje svoj zavidni glas i stas.

Među ostima vidjeli smo predstavnike uglednih poliklinika, kozmetičkih i modnih brendova, profesorice Zdenke Mihelj  te glazbenika Bojana Jambrošića i Ivicu Zanettija.

Direktorica tvrtke Abeceda ljepote  Draženka Pleško istaknula je važnost vremena te je tako otkrila i  sam naziv eventa: „ Vrijeme je jedini nepovratni resurs kojeg imamo i zato ga cijenite. Potaknuti vremenom u kojem živimo kada je teško naći partnera, klijenta, prijatelja,  jedino vrijeme koje imamo je SADA i ovdje, jučer je bio i prošlo,  nazvali smo ovaj event Minute za Vas !

Gdje je održan Event “minute za vas”?

Event je održan u  Zoološkom vrtu grada Zagreba u restoranu Kod morskog lava.

Kod odabira lokacije tvrtka Abeceda ljepote birala je nesvakidašnju lokaciju za održavanje eventa, s naglaskom na prirodu i životinje a pritom stavljajući naglasak na kozmetiku koja nije testirana na životinjama.

Djelatnici Zoološkog vrta u jednom trenutku večeri prikazali su hranjenje i igru s morskim lavovima i oduševili prisutne.

Svi vi koji želite biti dio tvrtke Abeceda ljepote i kroz inovativne sadržaje koje tvrtka nudi dobrodošli ste!

 

 

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je