Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i zdravog načina života pretvorili u svoju životnu misiju. Njihova poruka je zdravlje, skladan život, poduzetan duh, uspjeh, suosjećanje i nada.

Inspirirani tom velikom vizijom, brojni pojedinci i tvrtke sklopili su snažna strateška partnerstva s grupacijom TIENS.

TIENS-ovo osoblje i Distributeri su strastveni u svojoj misiji i rade prema istom korporativnom cilju; obnavljanje i promicanje svjetskog zdravlja, davanju društvu, stvaranje i razvijanje poslovanja svjetske klase. Njihova je strast ostvariti viziju „izvrsnog zdravlja za sve ljude“ pod strateškim vodstvom osnivača i predsjednika Li jinyuana.

TIENS grupa je uspješno globalno poduzeće, s ambicijama da uvede najvišu kvalitetu i najljepšu ljepotu u ljudske živote, da učini promjenu u svjetskom zdravlju i širi vrlo pohvalnu ideju sklada i nade među ljudima. S čvrsto ukorijenjenim kineskim porijeklom, no istovremeno sljedeći svjetske trendove, TIENS zauvijek ostaje kozmopolitski brend sa stalno rastućem brojem globalnih potrošača.

O uspjehu tvrtke Tiens čitajte na www. https://www.tiens.hr/company-profile/   možda odlučite postati dio njezine obitelj  ….  pronalazak TIENS-a je prvi korak prema transformaciji vašeg života i života vaše obitelji. Svi smo u potrazi za savršenim životnim stilom – koji uključuje bezbrižnost oko novca, bez stresa i sa puno slobodnog vremena.

Ostvarenje vaših snova sada je definitivno moguće, jer pridruživanjem u TIENS, dobit ćete mapu puta do pretvaranja snova u stvarnost!

 

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je