DRUGA SEZONA emisije Celebrity makeover by Abeceda ljepote!

Počelo je snimanje druge sezone emisije Celebrity makeover by Abeceda ljepote! U ulozi voditeljice emisije je prekrasna Maja Curavić. Maja je sudjelovala na svjetskom natjecanju za izbor najljepše gospođe i osvojila mjesto prve pratilje. Danas je profesorica, uspješna poduzetnica, voditeljica i majka.

Maju smo već imali prilike vidjeti na Festivalima estetike na kojima je vodila panel rasprave i modnu reviju. Također Maja je i zaštitno lice parfema Abeceda ljepote kojeg je firma brendirala za svoje potrebe po posebnoj recepturi u Hrvatskoj Parfemskoj Kući. Parfem je izrađen za modernu, samosvjesnu ženu baš kakva je i Maja, a cvjetne note ovog parfema savršen su joj odabir .

Maja je i ukrašavala naslovnicu online magazina Abeceda ljepote te u broju s njezinom naslovnicom pročitajte njezin intervju.

S obzirom na navedeno, Maja je već godinama suradnik na projektima Abeceda ljepote ali vođenje emisije Celebrity makeover nova je zadaća za nju.

Maja sa zvijezdama ide u posjet partnerima emisije i vodi emisiju na način da svakoj gledateljici i gledatelju približi usluge partnera. Jedinstven i inovativan način vođenja emisije Maji je dalo posve drugi ton u vođenju emisije.

Gdje pratiti emisiju Celebrity makeover

Emisiju Celebrity makeover gledajte na Z1 TV te na youtub kanalu Z1 odmah iza premijerne emisije četvrtkom u 22,45. Reprize emisije gledajte petkom u 18,35 te nedjeljom u 8,00 sati na Z1 TV.

Ako ste propustili emisiju na TV, iste su dostupne i na web stranici i youtube kanalima.

Ako želite da i vaš brend bude zvijezda javite nam se s povjerenjem. Cijela produkcija sastoji se od dovođenja zvijezde u vaš prostor, snimanja i montaže priloga, emitiranja snimljenog sadržaja koji nakon emitiranja postaje vaše vlasništvo i isti je dostupan u reklamne svrhe na društvenim mrežama i kalanima. Veselimo se suradnji s vama i vašim brendom!

Kakva je Maja na terenu sa našim zvijezdama i partnerima emisije, saznajte odmah na youtube kanalu Z1 televizije gdje se nalazi prva emisija sa eventa tvrtke Abeceda ljepote Minute za Vas.

Nove makeovere naših zvijezda gledajte na Z1 TV četvrtkom, petkom i nedjeljom.

U emisiji saznajte kako da i sami koristite tretmane koje koriste zvijezde.

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je