Dašak glamura svakog salona

jana nails

Jana Nails jedan je od vodećih brendova u Europi s tendencijom širenja i van granica našega kontinenta. Kombinacija visoko kvalitetnog materijala, stvaranja trendova i postavljanje ljestvice još više – stvorila je neke od najjačih imena u svijetu noktiju. Jana Nails proizvodi dolaze u luksuznim pakiranjima koja daju dašak glamura svakom salonu i svakom klijentu. Njihova najveća inspiracija iza svakog proizvoda su upravo njihovi kupci i korisnici. Osim proizvoda za nokte, tu je i Lash Master – brend nastao iz ljubavi prema savršenim trepavicama, te Jana Nails Spa – posebne linije za njegu ruku i tijela.

Jana Nails

Ako volite novitete, profesionalnost i veliku podršku u Vašem radu, Jana Nails je brend koji će s ponosom stajati iza Vas!
Zapratite ih na društvenim mrežama i postanite dijelom Jana Nails obitelji!

 IG:
@jananails_official
@jananails_shop

žFB:
JANA NAILS – Edukacije & Prodaja

WEB: www.nails-jana.com

Povezano

Danijela Gračan intervju

Daniela Gračan bivša miss, fotomodel, majka i poslovna žena plijeni pažnju svojim atraktivnim izgledom. Iznimno inteligentna i moderna žena, danas je i profesorica, ima svoje hobije.

KOD DOKTORICE VIVIAN JURKOVIĆ

Tretmani botoxom Botox na licu i botox vrata su samo neki od djelotvornih tretmana prvih na popisu anti-aging tretmana. Botox blokira živčane signale mišića tj. sprječava