Casmara – 45 godina kozmetike bez ograničenja

Linije proizvoda Casmara ponajprije su namijenjene njezi lica i tijela. Ona posjeduje ekskluzivne sastojke dobivene od tima kemičara i farmaceuta koji neprestano vrše istraživanja. Casmara ima i vlastiti laboratorij koji je savršeno uklopljen u sustav proizvodnje. Koriste se aktivni sastojci posljednje generacije, pioniri na tržištu, certificirane proučene specifične formule koje jamče efikasnost i djelotvornost proizvoda te brzi i trajni rezultati. Casmara je tvorac ‘orginal Alge peel off mask’, ona je prisutna u svim profesionalnim tretmanima lica i tijela. Njihov sastav baziran je na algama, aktivnim sastojcima vrhunske kvalitete omogučuje bolju apsorpciju aktivnih sastojaka nanesenih ranije tokom tretmana, intenzivno hidratizira i pojačava djelovanje svakog. 

Casmara kozmetički laboratorij sa svojim kemičarima i farmaceutima neprestano provodi istrage uz najnovija medicinsko-kozmetička dostignuća i najnovije trendove aktivnih sastojaka za pružanje učinkovite i inovativne njege kože.

Casmarin laboratorij upravlja svim fazama u stvaranju kozmetičkih proizvoda od početka do kraja koji se temelji na vrijednosti predanosti, kvalitete i izvrsnosti.

Proizvodi koji prate i diktiraju najnovije trendove u kozmetičkoj industriji:

  1. Biotehnologija (peptidi, aquaporini, hightech tehnologija)
  2. Povratak tradiciji (superfood, tradicionalni prirodni sastojci s ljekovitim učincima)

 

Godine 2021 CASMARA POSTAJE PIONIR U LANSIRANJU NOVIH SHEET MASKI SA MAGNETSKOM TEHNOLOGIJOM – 4 vrste sheet maski napravljene od biokompatibilne tkanine s magnetićima natopljene u koncentriranom serumu za trenutni učinak.

Casmara

Povezano

Cijena ljubavi

Cijena ljubavi Jeste li ikada bili zaljubljeni? Ako jeste, onda znate kako je to kada se probudite u mislima na „njega „ i kada zaspite u

Ljepota će spasiti svijet

Biti dotjeran, uvijek ali ne previše ni premalo, taman toliko da privučeš pozornost. U današnje vrijeme cilj je to svake žene i muškarca. Hrvatice nose titulu