Casmara – 45 godina kozmetike bez ograničenja

Linije proizvoda Casmara ponajprije su namijenjene njezi lica i tijela. Ona posjeduje ekskluzivne sastojke dobivene od tima kemičara i farmaceuta koji neprestano vrše istraživanja. Casmara ima i vlastiti laboratorij koji je savršeno uklopljen u sustav proizvodnje. Koriste se aktivni sastojci posljednje generacije, pioniri na tržištu, certificirane proučene specifične formule koje jamče efikasnost i djelotvornost proizvoda te brzi i trajni rezultati. Casmara je tvorac ‘orginal Alge peel off mask’, ona je prisutna u svim profesionalnim tretmanima lica i tijela. Njihov sastav baziran je na algama, aktivnim sastojcima vrhunske kvalitete omogučuje bolju apsorpciju aktivnih sastojaka nanesenih ranije tokom tretmana, intenzivno hidratizira i pojačava djelovanje svakog. 

Casmara kozmetički laboratorij sa svojim kemičarima i farmaceutima neprestano provodi istrage uz najnovija medicinsko-kozmetička dostignuća i najnovije trendove aktivnih sastojaka za pružanje učinkovite i inovativne njege kože.

Casmarin laboratorij upravlja svim fazama u stvaranju kozmetičkih proizvoda od početka do kraja koji se temelji na vrijednosti predanosti, kvalitete i izvrsnosti.

Proizvodi koji prate i diktiraju najnovije trendove u kozmetičkoj industriji:

  1. Biotehnologija (peptidi, aquaporini, hightech tehnologija)
  2. Povratak tradiciji (superfood, tradicionalni prirodni sastojci s ljekovitim učincima)

 

Godine 2021 CASMARA POSTAJE PIONIR U LANSIRANJU NOVIH SHEET MASKI SA MAGNETSKOM TEHNOLOGIJOM – 4 vrste sheet maski napravljene od biokompatibilne tkanine s magnetićima natopljene u koncentriranom serumu za trenutni učinak.

Casmara

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je