BYONIK – kozmetika koju koristi i NASA

kozemtika
Predstavljamo vam njemačku znanstvenu i kozmetičku kuću kojima ni nebo nije granica jer su svoje djelovanje proširili čak i u svemir. U Byoniku su patentirali bezbolnu space anti-age tehnologiju, uistinu epohalno otkriće jedinstvene neinvazivne metode pomlađivanja kože koju koristi čak i NASA, a njihova specijalna inovativna i hipoalergenska kozmetika je komplementarna tim tretmanima i dostupna je u Hrvatskoj, baš kao i tretmani, ekskluzivno u Neodermu.
byonik kozmetika

Osim što Byonik kozmetika idealno nadopunjuje tretmane pomlađivanja koji se izvode Byonik uređajima, aktivni sastojci unutar pojedinog proizvoda su koncentrirani i prilagođeni individualnim potrebama svake kože čije probleme uspješno rješava. Kozmetika je pogodna za razne tipove kože.

U suradnji s vlastitim odjelom istraživanja, Byonik vam donosi moderne i sveobuhvatne kozmetičke proizvode.

byonik nagrada

Više o ovom brendu i paleti proizvoda za čišćenje lica, serumima i kremama možete saznati i naručiti za svoje salone kod njihovog zastupnika za Hrvatsko tržište, Centar za kozmetologiju, anti-age terapiju i mršavljenje Neoderm u Zagrebu.

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je