Barbara Nola gošća Celebrity Makeovera

barbara nova celebrity makeover

Energična, draga i divna glumica Barbara Nola krasi svojom pojavom kao gošća današnje epizode.

Barbaru smo doveli u stručne ruke Studia Marcela u Importanne Galleriji na farbanje i fen frizuru. Pod stručnim rukama naša Barbara je zablistala spremna za stati pred kamere nekog blockbuster filma.

Spremani pokoriti dan, prva stanica nam je bio Neoderm centar za kozmetologiju, anti age i mršavljenje gdje smo obavili dijagnozu stanja tijela kojom se određuje najbolji individualni tretman. Barbari je preporučen tretman za lice Fotodinamičkim laserom koji usporava starenje, djeluje na razne kožne i dermatološke probleme.

Druga stanica nam je bio Centar estetske kirurgije dr. Zoran Žgaljardić. Nakon pregleda i konzultacija doktora čiji rad potvrđuju mnoga svjetska priznanja, preporučen je tretman anti aging. Barbara će ovaj tretman odraditi u par posjeta u Centru estetske kirurgije za najbolje rezultate. Dr. Žgaljardić iza sebe ima veliki broj odrađenih estetskih tretmana i zadovoljnih klijenata te glasi kao jedan od poželjnijih kirurga na našem području koji veliku pozornost pridaje povjerljivosti i diskreciji svojih klijenata.

 

Vrijeme je za malo ženstvene zabave, a što više ženstvenije nego isprobavanje svečanih haljina u salonu Bariba. Naša gošća nije se mogla odlučiti koja joj je haljina favorit. A ni bunde nisu pomogle već samo odmogle u odluci. Raj za djevojke vas očekuje u salonu svečanih haljina i bundi Bariba.

Na kraju dana dobro je sjesti na ručak i proći dogodovštine sa snimanje. Mali predah u ukusna jela restorana Taurus i bogata kolekcija vina sigurno je pomogla u opuštanju. Restoran Taurus se nalazi u kompleksu Hotela i Grand Casina Admiral na Zagrebačkim Vrbanima.

Pozdravili smo se našom predivnom Barbarom i nastavili dalje gdje je naša urednica odradila tretman hijaluron u nazolabijalne bore, ali o tome ćemo u narednim epizodama.

Time smo našu emisiju priveli kraju i u veselju iščekujemo novu s gošćom Ksenijom Pajić.

Povezano

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je