FESTIVAL ESTETIKE

PROGRAM


MEDIJSKI POKROVITELJI

N1
vecernji
diva
suvremena zena
logo super radio

Seminar "Novo doba estetske medicine"


Predavanje u Dvorani 3 Plaza Event Centra, subota 1. 12. od 10:30 do 18:30 sati, namijenjeno za kozmetičare, dermatologe, fizioterapeute, estetičare...
Upoznajte vrhunske brendove iz svijeta kozmetike i otkrijte zbog čega ih preporučuju najpoznatiji dermatolozi, estetski kirurzi i kozmetičari.


Look&Learn seminar: Elvir Bajrić jedan od najpoznatijih frizera u regiji dolazi na Festival estetike!

Kreativne, suvremene, individualne – tako bi se mogle opisati frizure Elvira Bajrića, liceniranog TIGI edukatora. O kakvom je kreativcu riječ najbolje govori činjenica da je na poziv TIGI-ja nastupao na proslavi desete godišnjice Ged Head studija u londonskom Old Billingsgateu. Njegov talent potvrđuju brojna priznanja i nagrade, među kojima je i titula prvaka bivše Jugoslavije koju je dobio iste godine kad je završio školu. Usavršavao se na akademijama u Italiji i Španjolskoj, a jedan od mentora mu je bio i poznati frizer Anthony Mascola. Elvir Bajrić voditelj je frizerske akademije „Radionica“ u Sarajevu i autor stručne knjige „Rječnik frizerskih tehnika i termina“.

Modna revija


Modra revija na temu: Crno na crno + dimenzija
Modna revija će se održati u subotu na glavnoj pozornici.
Organizacija: Callegari talijanska škola mode i dizajna Zagreb, Split i Rijeka .


Natjecanje


Natjecanje u izgradnji nokta sa NUGENESIS prahom.
TEMA: Čarolija Božića
TRAJANJE: 4 sata
MATERIJAL: potrebno je imati svoj materijal - za izgradnju samo Nugenesis, za nail art sve što žele
MODEL: bez ičega na noktu
NAGRADE: prve tri dobivaju nagrade i pehare, a sve ostale potvrdu o sudjelovanju i malu korisnu nagradu.
PRAVILA OCJENJIVANJA: higijena mjesta, urednost rada, kreativnost i konačni proizvod
OCJENJIVANJE: Međunarodna komisija Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Slovenija
KOTIZACIJA: 150,00 kn
PRIJAVE DO 20.11.
ORGANIZACIJA NATJECANJA: Maksimiljana Hofbauer, Slovenj Gradec
Nugenesis easy dip nail technology .


Otvorenje, modra revija, natjecanje u nail dizajnu, panel rasprava... održat će se na glavnoj pozornici u subotu 1. 12. od 10 sati.


Konačan raspored objaviti ćemo naknadno.

Na istom mjestu će svaki od izlagača moći predstaviti svoj brend predavanjem u  trajanju 30 minuta uz voditelja programa.

 

Predavanja i radionice K-Surgery


Zbog izuzetnog interesa i brojnih upita i ove godine tijekom Festivala Abeceda ljepote, K-Surgery organizira brojna predavanja i radionice:
K-BIO Mezoterapija,
Microneedling,
Dermapen,
Duboka biorevitalizacija kože,
Tretman celulita i masnog tkiva.
  ORGANIZACIJA: Educadenta d.o.o. Zagreb, Dr. Maria Skornjak, MD, MSc, PhD C.
Medical & Cosmetology Education Centar


1. DAN FESTIVALA

ZA KOZMETIČARE, TERAPEUTE, AROMATERAPEUTE, WELLNESS DJELATNIKE...

 

NOVO DOBA ESTETSKE MEDICINE

Pozivamo Vas na edukaciju NOVO DOBA ESTETSKE MEDICINE na kojoj ćete saznati kako uz primjenu aparata i prirodne kozmetike dobiti rezultate u tremanima protiv akni, hiperpigmentirane i suhe kože. Maderoterapija je ove godine napunila brojne estetske centre, uvedite i u svoj. Edukativne teme dermatologa i plastičnih kirurga, te svima važno kako najbolje komunicirati u svom centru s klijentima.

Subota 1. 12. od 10 do 19 sati

Kotizacija: 580,00 kn, prijave i uplate zaključno s 26. 11. (U cijenu uključeni coffe i lunch break i potvrda o sudjelovanju)

 

RASPORED:

10:30 - 12:00 Neinvanzivna infuzija čistog kisika u medicinskim tretmanima lica i tjemena, kozmetičar i DermaOxy edukator Nada Pejčić, DermaOxy edukator Dorotea Tutnjević; 12:00 -13:30 Aktivni principi u kozmetici i primjena u tretmanima aknozne kože, dipl. strukovni kozmetičar, estetičar Valentina Mitković, GERnetic International; 13:45 - 15:00 Najpopularniji oblik masaže u svijetu – Maderoterapija lica, anticelulitna i terapeutska, viši fizioterapeut, maderoterapeut Ivan Mitrović, Maderoterapijski Centar za obuke Beograd; 15:00-15:40 Profesionalna kozmetika i Opera led maska, dr. Marija Milić; 15:40 - 16:40 Poslovanje sam svoj gazda, ali ne prespušteni sami sebi uz iskusnog mentora mr. se. Ljiljana Kukec, predsjednica Hrvatske udruge za franšizno poslovanje; 16:40 - 17:30 Samomotivacija i motivacija u otežanim uvjetima poslovanja, dr. sc. Neda Fleur Janovski

2. DAN FESTIVALA

ZA FRIZERE 

 

LOOK & LEARN SEMINAR

Elvir Bajrić jedan od najpoznatijih frizera u regiji dolazi na Festival estetike!

Kreativne, suvremene, individualne – tako bi se mogle opisati frizure Elvira Bajrića, liceniranog TIGI edukatora. Usavršavao se na akademijama u Italiji i Španjolskoj, a jedan od mentora mu je bio i poznati frizer Anthony Mascola. Elvir Bajrić voditelj je frizerske akademije „Radionica“ u Sarajevu i autor stručne knjige „Rječnik frizerskih tehnika i termina“.

Nedjelja  2. 12. od 10 do 19 sati

Kotizacija:  500,00 kn, prijave i uplate zaključno s 26. 11. (U cijenu uključeni coffe i lunch break i potvrda o sudjelovanju)

 

RASPORED:

11:00 -13:00  Look&Learn seminar – tehnika šišanja i bojanja na modelu, Elvir Bajrić i suradnici; 13:15 - 13:45 Brazilski keratin – završna njega kose na modelu, Tanja Blagojev i frizerski salon Retro Zagreb; 13:45-15:15 Konturiranje lica i izrada svečanog make up-a - prikaz rada na modelu, Branka Pavlović, Branka Lepotni Center; 15:15 - 15:45 Stimuliranje rasta kose i smirivanje problematičnog tjemena čistim kisikom, kozmetolog Nada Pejčić, Beograd; 16:00 - 16:45 Upravljanje ciljevima i dr. sc. Nada Fleur Janovski; 16:45 - 18:15 Franšizno poslovanje rješenje za rast poslovanja, ali i za start up, mr. se. Ljiljana Kukec, predsjednica Hrvatske udruge za franšizno poslovanje