PRIJAVA IZLAGAČA ZA FESTIVAL

OPCIJE NAJMA PROSTORA

A - STANDARDNO OPREMLJEN PROSTOR - pregradni zidovi, natpisna konstrukcija, reflektor na svakih 6 m², info pult i barska stolica, tepih žute boje, 1 m² - 95,00 Eura
B - DJELOMIČNO OPREMLJEN PROSTOR - pregradni zidovi, natpisna konstrukcija, reflektor na svakih 6 m², 1 m² - 85 Eura
C - PRAZAN PROSTOR - priključak za struju do 500 W, 1 m² - 70 Eura

Sve izražene cijene su u Eur-ima, a plaćanje je u protuvrijednosti u kunama prema srednjem tečaju HNB na dan obračuna. Na navedene cijene obračunava se PDV.


 

Standardno opremljenDjelomično opremljenPrazan prostor

 
Napomena: Sudjelovanje na sajmu moguće je otkazati 45 dana prije početka sajma. Ukoliko se sudjelovanje otkaže u periodu 30-45 dana prije početka sajma, sudionik koji se prijavio mora nadoknaditi štetu u vrijednosti 60% naručenog, ako se sudjelovanje otkaže na 30 dana prije početka sajma, sudionik koji se prijavio mora nadoknaditi štetu u vrijednosti 100% naručenog. Sudjelovanje na sajmu moguće je samo po izvršenoj avansnoj uplati cjelokupnog iznosa. Izlagač izjavljuje da je upoznat s Općim uvjetima sudjelovanja koji su sastavni dio ove Prijave.
Dinamika plaćanja : 20 % avansno kod rezervacije prostora (ukoliko otkažete prostor ovaj novac se ne vraća) 30 % do 01.10.2019. 50 % do 01.11.2019.