Ponudom na Festivalu estetike želimo ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu, predstavljamo top linije za njegu lica i tijela u svijetu, profesionalce u make up-u. Od najboljih saznajte trendove u šišanju, saznajte zašto su linije za kućnu njegu potrebne i u najboljim salonima.

 

3. Abeceda ljepote

Prvog vikenda Adventa u Zagrebu 30.11. i 1.12. u hotel International stiglo je čak 60 najboljih imena estetske industrije posjetiti i sudjelovati na 3. Abecedi ljepote,  jedinstvenom beauty događaju festivalu estetike. Glazbeni gost na otvorenju bila je Nina Kraljić. Nakon svečanog otvorenja započela je panel rasprava na temu „Prirodno nasuprot umjetnog“ na kojoj su raspravljali: Ivica Marić, Mario Valentić, Tomislav Vrbanec, mr. Ana Turk i dr. Hrvoje Reil.
Kongres kozmetike otvorio je Mario Valentić. Predavanjima u kongresnom dijelu u dva dana trajanja festivala pridružili su se i dr. Jadranko Kovjanić, dr. Matija Miletić, dr. Hrvoje Reil te mnogi drugi.

Ove godine Abecedu ljepote obilježilo je čak 8 MasterClassova koji je započeo glavni parfumer Hrvatske parfemske kuće gospodin Tomislav Vrbanec na temu izrade vlastitog mirisa. Svojim atraktivnim nastupom gospodin Vrbanec privukao je pažnju brojim posjetiteljima, a tjednima unaprijed njegova radionica bila je rasprodana.

3. Abeceda ljepote 30. 11. i 1. 12. 2019.

 

 

2. Abeceda ljepote

2. Abeceda ljepote je održana 1. i 2. 12. 2018 u City Plaza Event Centru u Zagrebu. U dva dana Festivala estetike sudjelovalo je više od 80 brendova iz Hrvatske, Slovenije, Danske, Srbije, Francuske. Festival je otvorila predsjednica Udruženja kozmetičara RH Marija Šuško Karlić, a počelo je panel raspravom. Održana su i dva natjecanja; u make upu i u izgradnji nokta Nugenesis prahom. U brojna događanja u subotu svakako izdvajamo i edukaciju za kozmetičare Novo doba estetske medicine u kojoj su sudjelovala poznata imena estetike; dr. Miroslav Kinčl, mag. nutr. Mirela Marić; vlasnica Nutrilife centra, glavni nutricionista showa “Život na vagi“.U posebnom dijelu programa, u oba dana Festivala, predstavili su se najnoviji trendovi iz MCCM grupe proizvoda.

Abeceda ljepote - Reportaža by Boris Kosmač

 

1. Abeceda ljepote

9. i 10. prosinca 2017. godine u City Plaza Event Centru u Zagrebu održali smo prvi sajam u suradnji sa sajmom kozmetike Dodir Pariza Beograd. Na sajmu je svoje brendove predstavilo čak 43 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Organizirana su dva natjecanja; u make up-u i iscrtavanju obrva. U kongresnom dijelu sajma imali smo četiri Ateljea u kojima su se predavanjima i raznim događanjima s ciljem predstavljanja svojih brendova predstavili predavači iz Francuske i Italije. Sajam je posjetilo 2.125 posjetitelja, ponajviše izvan Zagreba.