Ponudom na Festivalu estetike želimo ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu, predstavljamo top linije za njegu lica i tijela u svijetu, profesionalce u make up-u. Od najboljih saznajte trendove u šišanju, saznajte zašto su linije za kućnu njegu potrebne i u najboljim salonima.

 

2. Abeceda ljepote

2. Abeceda ljepote je održana 1. i 2. 12. 2018 u City Plaza Event Centru u Zagrebu. U dva dana Festivala estetike sudjelovalo je više od 80 brendova iz Hrvatske, Slovenije, Danske, Srbije, Francuske. Festival je otvorila predsjednica Udruženja kozmetičara RH Marija Šuško Karlić, a počelo je panel raspravom. Održana su i dva natjecanja; u make upu i u izgradnji nokta Nugenesis prahom. U brojna događanja u subotu svakako izdvajamo i edukaciju za kozmetičare Novo doba estetske medicine u kojoj su sudjelovala poznata imena estetike; dr. Miroslav Kinčl, mag. nutr. Mirela Marić; vlasnica Nutrilife centra, glavni nutricionista showa “Život na vagi“.U posebnom dijelu programa, u oba dana Festivala, predstavili su se najnoviji trendovi iz MCCM grupe proizvoda.

Abeceda ljepote - Reportaža by Boris Kosmač

 

1. Abeceda ljepote

9. i 10. prosinca 2017. godine u City Plaza Event Centru u Zagrebu održali smo prvi sajam u suradnji sa sajmom kozmetike Dodir Pariza Beograd. Na sajmu je svoje brendove predstavilo čak 43 izlagača iz Hrvatske, Slovenije i Srbije. Organizirana su dva natjecanja; u make up-u i iscrtavanju obrva. U kongresnom dijelu sajma imali smo četiri Ateljea u kojima su se predavanjima i raznim događanjima s ciljem predstavljanja svojih brendova predstavili predavači iz Francuske i Italije. Sajam je posjetilo 2.125 posjetitelja, ponajviše izvan Zagreba.