ONLINE ŠKOLA IZRADE PARFEMA 2020

Powered by Tomislav Vrbanec

O ŠKOLI

Zbog preporuka HZJZ glede izbjegavanja okupljanja većeg broja ljudi, u suradnji s CROATIAN PERFUME HOUSE osmislili smo jedan vrlo inovativan i izuzetno kreativan način održavanja škole izrade parfema. Tenička podrška cijelom projektu je SALONIZE.         

Sve popularnije Online edukacije postale su svakodnevni dio naših života. Željeli smo se u potpunosti razlikovati od već viđenih i isprobanih edukacija nakon kojih ste opet prepušteni sami sebi i pokrenuti jedan cijeli Online „pokret“ kako bi ljudi koji žele izraditi vlastiti parfem i saznati „tajne“ parfemske industrije imali priliku sudjelovati na Online školama izrade parfema.

Cijeli koncept osmišljen je da bi svaki sudionik na kraju školovanja rapolagao svim važnim informacijama kako izraditi svoj vlastiti parfem, te da bi prema želji imao sve relevantne informacije kako lansirati svoj vlastiti brend parfema na tržište.

 

Kome je škola namijenjena?

Svima koji žele:

 1. saznati više o brzo rastućoj parfemskoj industriji
 2. dodatnu vrijednost svojih već postojećih djelatnosti uvođenjem vlastitog brenda
 3. razvoj novih poduzetničkih priča uz minimalna ulaganja u Hrvatski proizvod
 4. naučiti kako iskoristiti najbolje za svoje poslovne prostore i ostale potrebe u smislu dezinfekcije i arome prostora

U programu nudimo kompletno: od ideje do realizacije, dobivanja potrebne dokumentacije i konačno TRŽIŠTA i plasmana proizvoda na EU tržište.

MODULI
Škola se sastoji od 3 Modula:

1. MODUL - Uvod u svijet mirisa; Uvod u parfemsku industriju

Kratak opis: u ovom Modulu svi učesnici imati će prilike čuti Uvod u svijet mirisa, upoznati sastojke koji se koriste u proizvodnji parfema, te saznati informacije od čega se zapravo proizvode parfemi.

Trajanje Modula: 45 minuta

2. MODUL - Izrada vlastitog parfem

Kratak opis: svaki polaznik imati će prilike uz stručno vodstvo izraditi svoj prvi vlastiti parfem. Uz sistem „korak po korak“ kroz radionicu voditi će vas glavni parfumer Hrvatske Parfemske Kuće, Tomislav Vrbanec. Na kraju ovog Modula u rukama ćete imati 2 parfema koja ste sami napraviti. Dakle, konkretne proizvode s vlastitom recepturom.

Trajanje Modula: 90 minuta

3. GRATIS MODUL

Kratak opis: Svim polaznicima koji na vrijeme rezerviraju svoje mjesto, Tomislav Vrbanec upoznati će vas sa svim detaljima oko toga kako da kreirate svoj vlastiti brend parfema, koja su sve potrebna ulaganja, te što vam je sve potrebno za uspješan plasman na tržište Europske Unije.

Trajanje Modula: 45 minuta


Polaznici koji uspješno završe Školu izrade parfema dobit će od Abecede Ljepote Certifikat o uspješnosti. 

PRIJAVE

Prijave za sudjelovanje na Online Školi izrade parfema vrši se isključivo putem kanala Abecede ljepote i to:

Kontakt obrascem: www.abeceda ljepote.hr
Pozivom na broj : + 385 98 929 6897
Mailom : info@abecedaljepote.hr

Po uredno završenoj prijavi i uplati, na vašu adresu poslati ćemo Perfume Kit, a neposredno prije početka 1. Modula link na aplikaciju s kojom ćete se uključiti u školu.

Svi polaznici imat će priliku po 1. puta u regiji sami izraditi svoj vlastiti parfem uz stručno vodstvo glavnog Parfumera Hrvatske Parfemske Kuće, Vrbanec Tomislava. Kako bi to bilo moguće svaki polaznik dobiti će na svoju adresu „Perfume kit“ sa svim potrebnim materijalima koji će mu biti potrebni za izradu parfema.

Perfume Kit se sastoji od:

 • 10 vrsta profesionalnih parfemskih esencija od po 2 ml
 • Parfemski alkohol – 100 ml
 • Parfemska voda – 50 ml
 • Fixativi – 2 ml
 • Bočice za parfeme – 2 puta po 50 ml
 • Pipete
 • Trakice za testiranje
 • Etikete koje polaznici mogu nalijepiti na bočice parfema
 • Radni blok kao će polaznici bilježiti važne informacije i recepture
 • Šprica ili menzura

Termini održavanja:

Broj mjesta po radionici je ograničen na 30 polaznika.

⇒ 1. TERMIN U RUJNU: 4., 5. i 6. rujan 2020.

⇒ 2. TERMIN U RUJNU: 11.,12. i 13. rujan 2020.  POPUNJENO

⇒ 3. TERMIN U RUJNU: 18.,19. i 20. rujan 2020.  

 

 

 

Komentari polaznika

 • Silva
  Bilo mi je veliko zadovoljstvo učestvovati na prvoj online školi izrade parfema. Imati priliku učiti kako kreirati vlastiti parfem od internacionalnog parfumera Tomislava Vrbanca, školovanog u Francuskoj, koji je kreirao 360 tisuća vlastitih parfemskih receptura te potpisao parfeme poznatih svjetskih brendova, za mene je privilegija. Tomislav Vrbanec nas je uveo u svijet parfema zavidnim opusom informacija, praktični dio je dinamičan, kreirati vlastiti parfem je preuzbudljivo. Cijeli koncept škole je sveobuhvatan. Veliki sam ljubitelj Niche Parfema i vjerna sam jednom,svom,mirisu već više od 15 god, a nakon ove škole, proširen mi je interes i za drugim notama. Veselim se svakoj slijedećoj školi sa Tomislavom. Lp :) Silva
  Silva
 • Dalibor Jakovac
  Poštovana, evo nakon šta su se slegli dojmovi i emocije napisati ću lagani osvrt na temu. Izuzetno sam ugodno iznenađen količinom informacija kao i prenešenim emocijama koje je Tomek širio na modulima. Pregršt informacija i dobrih savjeta koje su nesebično podjeljene na modulima. Parfem koji smo izradili zaista lijepo miriše i htjeli bi se svakako dalje razvijati u tom smjeru. Rekao sam vam svoju ideju koju bih želio razviti dakako uz vašu stručnu pomoć kao i vaše upozorenje ako je želja suluda i neizvediva. Rizik uvijek postoji, ali ne bi želio da upadnem u problem iz neznanja. Nakon obiteljske tragedije samohrani sam otac od Leine pete godine pa predpostavljam da i sami razumijete koja je moja želja za uspjehom,a samim time i želja da nju usmjerim prema pravim vrijednostima u životu. Oduvijek sam želio nešto stvoriti što bi bilo naše zajedničko obiteljsko dobro. Ideja mi je da ponudim nešto na tržište u obliku tih mirisnih suvenira kojih bi predstavljali pojedinu regiju Hrvatske. Mislio sam da bi mogao nešto učiniti sa ponudom mirisnih sapuna koji bi imali neku posebnost te regije. Konkretno i izrada mirisnih šumećih kugla za opuštanje koje bih nazvao npr. Plitvički slap koji bi kupca svojim šumom posjetio na šum plitvičkog slapa. Izrada parfem sa posebnom nazivom kao npr. Teslin parfem ili za NP. Sjeverni Velebit parfem naziva po ugroženoj biljci Velebitska Degenija i tako dalje. Samostalna izrada sapuna nije jednostavna zbog preduvjeta koji se predhodno moraju ispuniti. Izrada parfema uz vašu pomoć je daleko jednostavnija za realizaciju nego samostalna izrada sapuna. Volio bih da me usmjerite sa konkretnim savjetima šta bi zaista moglo uroditi plodom. Radujem se našem susretu u utorak kao i konkretnom dogovoru,a prije toga se pratimo u petak na I modulu. Srdačan pozdrav, Dalibor Jakovac
  Dalibor Jakovac

POŠALJI PRIJAVNICU

 

Early Early  Bird  za prijave i uplate zaključno sa 20. kolovozom 2020. - cijena 1.200,00 kn

Early Bird  za prijave i uplate zaključno sa 1. rujnom 2020. - cijena 1.500,00 kn

Redovna cijena za prijave i uplate nakon 1. rujna 1.750,00 kn

*Cijena uključuje: 3 Modula prema rasporedu, Parfume kit, certifikat o uspješnosti

Podaci za uplatu: ABECEDA LJEPOTE j.d.o.o , RUŠČENICA 37, 10 000 ZAGREB
HR IBAN: 7524840081135033053 otvoren u Raiffeisen bank d.d. Zagreb.

 

 

Iz medija