MEDLINE RADIONICA

PREDAVANJE I RADIONICA

18. i 19. 2. 2023.

REVOLUCIJA NJEGE KOŽE U TVOJIM RUKAMA

Saznajte nove inovativne i revolucionarne tretmane u beauty industriji.

Tvrtka Med-line broji 40 godina iskustva i ekskluzivni je distributer brojnih medicinsko-estetskih brendova, između ostalih i Luminera filera – jednog od najboljih svjetskih brendova dermalnih filera te grudnih implantanata s najdužom tradicijom i doživotnom garancijom.

Odnedavno tvrtka Med-line na tržište donosi i revolucionarnu liniju JeuDerm kojom se postižu zavidni rezultati na koži vaših klijenata. Prednosti brenda su i u tome da je vrlo jednostavan za nanošenje i dostupan u proizvodima za maloprodaju.

medline radionica

SUBOTA  18.2.2023. Dvorana Ban Mažuranić

15.00 do 18.00 sati

” JeuDerm nova generacija kolagen niti s peptidima kolagena, proteinom s učinkom botoxa, proteinima svile, probioticima i beta glukanom ” 

NEDJELJA 19.2.2023. Dvorana Ban Mažuranić

11.00 do 14.00 sati

” Biorevitalizacija kože kolagenom uz pomoć: kemijskih pilinga s kolagenom, biorevitalizacijskih otopina s peptidima kolagena i maski s kolagenom ”

maria škornjak

DR. MARIA ŠKORNJAK

Liječnica, vizionarka, doktorica medicine i forenzičarka, specijalizirana za forenzičnu kemiju i molekularnu biologiju – od samih početaka karijere posvećena regenerativnoj, preventivnoj, estetskoj i anti-ageing medicini i jedno od najistaknutijih imena na domaćoj estetskoj sceni – dr. Maria Škornjak, poznata je i po samozatajnom pristupu i djelovanju “iza scene”.

Iako ne postoji estetski liječnik u Hrvatskoj, ali i šire koji ne zna za njeno ime, ova je iznimna liječnica odlučila njegovati nenametljiv, suptilan pristup u kojem na prvom mjestu ističe liječnike koje educira te proizvode iza kojih stoji.

RADIONICE

40
  • 301,38 KN
  • Razgledavanje izložbenog prostora
  • Ulaz na event Upoznaj svog najboljeg prijatelja ESTETSKOG KIRURGA
  • Sudjelovanje na jednoj radionici iz predviđenog programa