Ivana Radić Biografija

 Mr.sc.Ivana Radić

 

Ivana Radić  rođena je u Zagrebu 1976.godine. Školovala se za profesora filozofije i hrvatske kulture, a nakon toga je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu postala  magistra znanosti iz područja marketinga.

 

Karijeru  je započela u velikoj građevinskog firmi u Zagrebu gdje se bavila pripremom velikih međunarodnih projekata iz područja energetike. Nakon 5 godina u sektoru ugovaranja preusmjerila se na korporativne komunikacije, a nakon toga u odnose s javnošću i marketing.

 

Nakon 11 godina u korporaciji, 2015.godine je  krenula u poduzetničke vode te osnovala tvrtku Present communications d.o.o. Osnovna djelatnost tvrtke su edukacije s ciljem unapređenja osobnog i poslovnog razvoja, odnos s  javnošću, online marketing i brendiranje i organizacija različitih događaja.

 

2017. osnovala je udrugu Međunarodna mreža poslovnih žena te surađuje s Hrvatskom gospodarskom komorom, Europskom poduzetničkom mrežom u projektu Mala škola poduzetništva za žene  na kojima predaje već 5 godina.

 

Predaje za edukacijsku  kuću edukacije.hr,  za brojne tvrtke, organizacije, neprofitne institucije u Hrvatskoj i izvan Hrvatske.

 

 

 

Ko -autorica je dviju knjiga: Ja (ne) mogu biti poduzetnica (2016)  i Bez problema do rješenja (2018) te brojnih članaka na temu poslovanja te autorica knjige Liderstvo u globalnom kaosu (2021.)

 

Više o meni: www.ivanaradic.com

FB: ivana radić; ivannaradic, Present communications

Instagram: ivannaradic

 

LN: Ivana Radić