Ivana Delač Biografija

Ivana Delač rođena je u Rijeci gdje je završila Fakultet za turistički i hotelski menadžment. Kao vrlo dobar student sudjelovala je u razmjeni studenata te je na Wirtschaftsuniversitat Wien stjecala dodatna znanja iz kadrovskog menadžmenta i vanjske trgovine. Izvrsno govori engleski, njemački i talijanski jezik, a nakon diplome seli u Zagreb te počinje raditi kao menadžer.

Prije 20 godina postaje Miss Universe Hrvatske i kao hrvatska ambasadorica ljepote putuje u Panamu na svjetski izbor za Miss Universe 2003. Pobjedom na izboru otvaraju joj se nove poslovne mogućnosti i angažmani te počinje raditi i u medijima.  Ivana se na malim ekranima prvi puta pojavila 2005. godine kada je na HRT-u bila dio sportske redakcije i emisije Studio F1 koja prati Svjetsko prvenstvo u Formuli 1. Nakon toga uslijedio je angažman na radio Ciboni.

Iza nje su brojni odrađeni projekti i voditeljski angažmani. Ivana danas vodi vlastitu tvrtku za organizaciju događanja i odnose s javnošću, direktorica je modnog događanja Riječke stepenice,  a zadužena je i za odnose s javnošću mnogih velikih projekata.