Antonella Malis Biografija

Antonela  Malis  operna  diva, sopranistica,  zavodi svojim elegantnim  i profinjenim glasom, a svojim estradnim nastupima  osvaja publiku diljem svijeta.

Profesorica glazbene umjetnosti i magistra opernog pjevanja. Međunarodno priznate umjetničke karijere započete 1998. godine u Rimu.

Pobjednica natjecanja na talijanskoj nacionalnoj  televiziji Rai 1999 god.

Za vrijeme boravka u Rimu nastupala pred Papom Ivanom Pavlom II i  Papom Benedict XVI

Put  iz Rima nadalje krenuo je po svijetu. Promovirajući  glazbeni program i svoj CD Canzone Napoletana gostuje u zemljama Europe, Kanade, a u suradnji sa Moskovskim simfonijskim državnim orkestrom nastupa u prestižnim koncertnim dvoranama Austrije, Mađarske, Rusije te 2006. godine bila je  prvi umjetnik stranac koji je nastupao u Ruskom državnom kazalištu  u Soči. Surađuje sa velikim brojem umjetnika, kazališta, komornih ansambala iz zemlje i inozemstva, pjevala Bečki bal sa  Original Wiener Strauss Capelle Orchestra i sudjelovala u  organizaciji Bečkog bala u Zagrebu, 2017 i 2018 godine, pokrenula glazbene projekte u kamenolomu Cave Romane  u Vinkuranu. U Canadian Opera Company, 2016 godine sudjelovala i na međunarodnom projektu kao jedna od 10 pjevačica svijeta odabrana po specifičnoj boji svoga glasa.

Svoju karijeru  usmjeruje  u pravcu koncertne pjevačice.

U godini 2021. postaje članicom Međunarodne mreže poslovnih žena i poduzetnica.

Od 2022.  članica je kraljevske carske kuće Habsburg Lotringen kao Dama reda Sv.Jurja.

Uz svoju umjetničku karijeru djeluje i kroz  humanitarni  projekt posvećen osobama bez glasnica, laringektomiranim osobama RH te podizanju svjesnosti o važnosti glasa u svakodnevnom životu.