BRIDAL TEČAJ

U suradnji s partnerom Festivala školom MINISTRY OF BEAUTY Zagreb organiziramo trodnevni tečaj koji će se održati u Dvorani Kornati, hotel International Zagreb i to: petak 27.11., subota 28.11. i nedjelja 29.11. 2020.

MINISTRY OF BEAUTY škola se ne uspoređuje s drugima, već se usredotočuje na razinu vlastitog učinka. Škola surađuje s međunarodno priznatim umjetnicima koji gostuju i predaju svoje tečajeve.

Škola u Beču prilagođava životne navike učenika koji tamo žive i omogućava im da rade ili studiraju tijekom tjedna i dolaze na satove vikendom.

SILVIJA STOJANOVIĆ

 

Silvija Stojanović je stilistica i make-up artist sa širokim i dugogodišnjim međunarodnim iskustvom i jedinstvenim potpisom klase, stila i umjetnosti kome god je dodiruje ili podučava, suosnivač je Ministry of beuaty akademije Zagreb. Postavila je kamen temeljac u mnogim projektima velike vrijednosti i slave širom svijeta (obrazovanje i smjernice Wafic Saab Akademije Dubai; projekt Nova haljina Hrvatske Nove TV; dizajn i nadzor čine kosu i oblikovanje za poznati dnevni TV show INMagazin za Hrvatska Nova TV; glavni make up umjetnik za Cro Films…). Među njenim tekućim projektima je „Tvoje lice zvuči poznato“ gdje se istaknula u svojim vještinama majstora maskiranja.

BORIS ČAVLINA međunarodni je make up umjetnik s 31-godišnjim iskustvom u industriji ljepote, mode, oglašavanja i zabave s dugim popisom prestižnih klijenata: Chanel, L'oreal, Swarovski, Vidal Sassoon, Dior, Asiance... Jedan od osnivača i učitelj Ministry of beauty make up akademije.

ZAŠTO SMO DIO

ABECEDE LJEPOTE?

Kao vodeća Make up Akademija u Hrvatskoj, prvi uvodimo program After care, što znači da Vas spajamo s vodećim brendovima kozmetičke i estetske industrije koji sudjeluju na festivalu Abeceda ljepote. Unutar idućih godinu dana postajete ambasadori spomenutih, informirani ste i educirani o novim tehnikama i proizvodima na tržištu.