AFTER CARE

Kao vodeća Make up Akademija u Hrvatskoj, prvi uvodimo program After care, što znači da Vas spajamo s vodećim brendovima kozmetičke i estetske industrije koji sudjeluju na festivalu Abeceda ljepote. Unutar idućih godinu dana postajete ambasadori spomenutih, informirani ste i educirani o novim tehnikama i proizvodima na tržištu.

 

Što to znači za vas ?

Na taj način stupate u kontakt s profesionalcima iz beauty industrije i ostvarujete jedinstvene popuste na proizvode i tretmane. Postajete zavidno informirani make up artist i znalac koji će moći mladenku uputiti u svu potrebnu njegu za njen najvažniji dan.

 

AFTER CARE ZA IZLAGAČE - DODATAK PONUDE

Po prvi puta inovativno iz Makeup Učilišta, sa After care programom spajamo makeup struku sa kozmetičkom industrijom, te na taj način kreiramo ambasadore kozmetičkim brendovima koji se obavezuju informirati i educirati ambasadore o novitetima tijekom kalendarske godine, a ambasadori se obavezuju promovirati brend kod svojih klijenata nudeći i educirajući klijenta sa novitetima na tržistu, a koji pomažu make up artistu ambasadoru da klijent njeguje kožu koja će tada biti zahvalnija za makeup i time postići vrhunski rezultat.