Zašto posjetiti Festival estetike 18. i 19. veljače?

Ako još niste, odmah spremite datume idućeg vikenda i posjetite 7. Festival estetike Abeceda ljepote u hotelu Dubrovnik u Zagrebu!

Očekuju vas,

** radionice za profesionalce koje priprema dr. Maria Škornjak sa svojim timom. Tvrtka Med- Line d.o.o. Zagreb i ove je godine sponzor Festivala estetike!

SUBOTA  18.2.2023. Dvorana Ban Mažuranić  15.00 do 18.00 sati

” JeuDerm nova generacija kolagen niti s peptidima kolagena, proteinom s učinkom botoxa, proteinima svile, probioticima i beta glukanom ”

NEDJELJA 19.2.2023. Dvorana Ban Mažuranić  11.00 do 14.00 sati

” Biorevitalizacija kože kolagenom uz pomoć: kemijskih pilinga s kolagenom, biorevitalizacijskih otopina s peptidima kolagena i maski s kolagenom ”

 

** izrada MAKE UP specijalnih efekata uživo na modelu poznate vizažistice Maše Mihaljčić

ZOMBIE SFX

Cilj radionice je produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja u izradi specijalnih efekata.

Prvi dio radionice traje 2h. Sastoji se od upoznavanja s materijalima i kako ih primjenjivati te izrada protetike od latexa.

Polaznici će na radionici naučiti osnove izrade rana te samostalno izraditi protetiku.

Drugi dio radionice traje 1h i 30min/2h. Demonstracija na modelu zombie SFX

 

**  predavanje o zdravom mršavljenju magistrice Margite Zlatić SUBOTA OD 14.30 DO 16.00 SATI naziva NATURHOUSE METODA – GARANCIJA VITKOSTI I ZDRAVLJA.

Pozvali smo našu poznatu nutricionisticu, magistru Margitu Zlatić da nam kaže svoje savjete o prehrani, te kako izrađuje planske jelovnike.

 

** predavanje o njezi i bojanju kose prirodnim pigmentima i novim trendovima frizura proljeće ljeto, održati će Danijela Jelić salon Fensi Šmensi

SVI ŽELIMO NJEGU I BOJANJE KOSE BEZ IKAKVIH KEMIKALIJA

Bojati i njegovati  kosu isključivo s prirodnim bojama i ostalim proizvodima koji kosi pružaju vrhunsku njegu i izuzetnu mekoću, dok su istovremeno učinkovite kao i kemijski proizvedene boje želje su svake žene.  O tome, njezi i oblikovanju te bojama i frizurama za sezonu proljeće/ ljeto 2023. saznajte od Danijela Jelić.

 

**  ljepotarnicu i FACE DANCE raditi ćemo sa Danielom Uzelac poznatom autoricom romana Put Boginje

PREDAVANJE I RADIONICA 18.02.2023.

LJEPOTA – zaboravljena znanja i neslućene mogućnosti

Ljepotarnica se sastoji  iz dva dijela.

  1. dio 30 min – odgovori na pitanja:

Koja je razlika između babe i boginje? Što je dokaz ljepote? Gdje je izvor ljepote?

Da li je starenje prirodno? Koji je najjači detoks na svijetu? U čemu je tajna bezvremene ljepote? Koja je uloga muškarca u oslobađanju ljepote? Seksom do ljepote…

  1. dio 30 min – uvod u transformacijsku tehniku Puta boginje:

FACElift DANCEa…

preobrazba iz babuške u boginju… skidanje ljuštura nakupljene boli, gorčine, zamjeranja, starih podataka, a s njima gesti, reakcija i facijalnih ekspresija koje predstavljaju poistovječivanje s izrazima babuške.

 

** Povoljne cijene aparata, opreme i materijala za vaše estetske salone pripremili  su izlagači. Uz kozmetiku i usluge salona po povoljnijim cijenama moći ćete dobro organizirati  svoj beauty godišnji plan.

Posjetiteljima želimo pokazati da ljepota kreće iznutra što će moći posjetom izlagačima na eventu, jer ljepota čini i zdravlje i zadovoljstvo. A upravo ovim Festivalom to želimo i pokazati.

Predstavnici estetskih poliklinika pripremili su estetsle tretmane uz popuste i odgovore na vaša pitanja.

Zvijezde hrvatske estradne scene najavile su svoj dolazak, a poznata dama  jedinstvena Zdenka Kovačiček uveličati će predavanje Žena zvijezda poduzetnica.

Sudjeluju i

Antonella Malis, operna pjevačica, belcanto sopranistica, zaštitno lice 7. Festivala estetike Abeceda ljepote, Ivančica Pahor, dizajnerica nakita, Bernarda Cecelja vlasnica i direktorica tvornice kreveta i madraca, Martina Kocijan – Gulan, direktorica marketing agencije,Ivana Delač, event managerica, Helena Fjorović vlasnica centra za oblikovanje tijela i Ivana Radić magistra znanosti iz područja marketinga.

Nadamo se da su  to dovoljni razlozi da posjetite 7. Festival estetike Abeceda ljepote?

#festivalestetike #abecedaljepote #kozmetik #priroda #makeup #makeover #zagreb #love #estetica #lice #skincare #prp #beauty #skimcare #frizer #zdravahrana #mrsavljenje #kosa #menstyle #women #fashion #fashionstyle

Povezano

Liposukcija dr. Ivonne

Liposukcija U današnje vrijeme ljepota je imperativ i estetski tretmani postaju sve traženiji. Upravo zato razgovarati ćemo sa dr.Ivonne Žgaljardić  vlasnicom Centra za oblikovanje tijela u

Makeover mlade glumice Helene Kalinić

Koristeći usluge naših partnera glumica Helena Kalinić napravila je svoj osobni makeover, izgubivši nekoliko konfekcijskih brojeva. Prvu emisiju počeli smo upravo zato iz Centra za oblikovanje