Zablude o celulitu i kako ga se riješiti?

anticelulit
DR anticelulit koncept -Dusica Randjelovic , autor mnogih tekstova na temu celulit i zdrav život, poznato je ime u svijetu celulita i ljepote. Ove godine osim kao gost panela 6. Festivala estetike, nositelj je predavanja i radionice “Kako ostvariti očekivanja – Anticelulitni koncept”.
 
Razbite zablude o celulitu i savjetujete svoje klijente ispravne smjernice kako bi postigli rezultate i tako stvorili povjerenje klijenta i dalnju preporuku:
-Ako smršate, nestaće vam i celulit?
– Skupe kreme uklanjaju celulit?
– Samo pretili ljudi imaju celuli?
– Celulit dolazi tek u 30-im godinama?
anticelulit tretman
Predavanje i radionica koncipirani su usavršavanju znanja djelatnika kozmetičkih salona i onih koji se bave anticelulitnim tretmanima, ostvarivanju očekivanja klijenata, daljnjem savjetovanju, pravilnom masiranju glutealnog dijela i OSTVARIVANJEM REZULTATA!
 
Osiguraj svoje mjesto na 6. Festivalu estetike Abeceda ljepote na vrijeme.

Povezano

Liposukcija dr. Ivonne

Liposukcija U današnje vrijeme ljepota je imperativ i estetski tretmani postaju sve traženiji. Upravo zato razgovarati ćemo sa dr.Ivonne Žgaljardić  vlasnicom Centra za oblikovanje tijela u

Makeover mlade glumice Helene Kalinić

Koristeći usluge naših partnera glumica Helena Kalinić napravila je svoj osobni makeover, izgubivši nekoliko konfekcijskih brojeva. Prvu emisiju počeli smo upravo zato iz Centra za oblikovanje