Televizijsku voditeljica i urednica Uršula Tolj u emisiji Celebrity makeover

Ovaj tjedan u goste emisije Celebrity makeover pozvali smo televizijsku voditeljicu i urednicu Uršulu Tolj. U prekrasnom i zabavnom danu Uršulu smo vodili k našim starim i novim partnerima.
Krenuli smo od Arena centra gdje smo posjetili Timberland u koji je stigla kolekcija sandala za žene.
Nakon toga Uršula je uživala u beauty trenucima salona La Camilla, gdje traju pripreme tijela za ljeto, u vrhunskim aparatima  za lasersko zatezanje kože i smanjenje obujma.
U Poliklinici Ribnjak pažljivo smo pogledali cijelu kliniku koja nudi i medicinske i estetske usluge. Za koju se uslugu odlučila naša gošća, pogledajte na youtube kanalu u bilo koje vrijeme.
Ručak u restoranu Food Garden oduševljenje je za naše goste. Poklonom Tvornice naočala još smo dodatno razveselili prekrasnu Uršulu.
Za kraj dana otišli smo do samog centra grada u Witrina trgovinu hrvatskim proizvodima, gdje smo uživali u vrhunskim delicijama.

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i