Social media content creator and promoter Nika Ilčić bila je u emisiji Celebrity makeover

Social media  content creator and promoter Nika Ilčić bila je u emisiji Celebrity makeover.

Mladu, zabavnu i ambicioznu Niku Ilčić vodili smo u Tvornicu naočala da izabere svoj model. Ali i da razmisli o svom brendu naočala u stilu popularnih svjetskih zvijezda. U posljednje vrijeme u trendu je da zvijezde prodaju svoje brendove od kozmetike, parfema, nakita. Da i sunčanih naočala!!

Niku smo potom vodili u Vibela design  gdje je uživala u svom modnom odabiru. U prekrasnoj retro kućici Vibela designa  uživaju svi gosti naše emisije. Na neki način se vrate  u svoje djetinjstvo birajući ove prekrasne suknje u kojima se stvarno osjećaju ” svoje” ! Nika nije mogla odoljeti popularnoj strip suknji i jakni u tom stilu.

U Vibela designu nam se pridružila i urednica emisije Draženka Pleško koja također vrlo rado nosi modnu odjeću s Vibela potpisom.

Maja Curavić tek je na drugom snimanju jer je nova sezona Celebrity makeover emisije tek počela, a već  aktivno sudjeluje u projektu. U ovoj emisiji vrlo rado je probala nove jesenske modele Vbela design.  A u kozmetičkom salonu uživa svaka žena ! Posjetom salonu La Camilla beauty bar Nika je bila na oblikovanju tijela na popularnom Tesla aparatu. Svoje tijelo treba stalno njegovati i održavati. Nije baš užitak biti na tretmanu maderoterapije, ali kada vidite rezultate i savršene noge bez celulita, poželjeti ćete još dolazaka na tretman maderoterapijom.

Atraktivnu Niku vodili smo u restoran na Zrinjevcu Food Garden u koji vrlo rado vodimo naše zvijezde. Svi smo uživali u jedinstvenim okusima jela, deserta i kave sa zobenim mlijekom.

Posebno iznenađenje Niki smo napravili u frizerskom salonu Elvita u Velikoj Mlaci. Elvita u svojoj ponudi ima izradu dnevnih i svečanih frizura, ekstenzije, umetke u kosu i make up. Savršeno mjesto prije svakog izlaska u kojem želite novu frizuru i savršeni izgled. Prilog smo snimali u petak, tako da smo sigurni da je Nika u svom večernjem izlasku,  ostavila bez daha svojim novim izgledom.

Ako nas ne stignete gledati, svakako čitajte o našim i drugim zvijezdama na portalu Gossip www.gossip-vijesti.com

Ako ste propustili emisiju pogledajte na linku https://youtu.be/C1jqCRFZDOA

 

Povezano

Liposukcija dr. Ivonne

Liposukcija U današnje vrijeme ljepota je imperativ i estetski tretmani postaju sve traženiji. Upravo zato razgovarati ćemo sa dr.Ivonne Žgaljardić  vlasnicom Centra za oblikovanje tijela u

Makeover mlade glumice Helene Kalinić

Koristeći usluge naših partnera glumica Helena Kalinić napravila je svoj osobni makeover, izgubivši nekoliko konfekcijskih brojeva. Prvu emisiju počeli smo upravo zato iz Centra za oblikovanje