Rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema

Medelina Health

Doktorica Sanja Jeleković, sa svojih skoro 20 godina iskustva u industriji ljepote, vrsni je stručnjak za sve probleme kože, lica i tijela, kao i tretmane za tretiranje istih.

Diplomirala je medicinu 1987. godine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Nakon godina rada kao liječnica opće prakse, odlučila se specijalizirati za medicinsko-kozmetičke probleme. Zahvaljujući svojem bogatom radnom iskustvu i stručnosti, doktorica Jeleković, osim što ima svoj salon, radi i kao vanjski suradnik za još nekoliko kozmetičkih salona.
Zajedno sa svojim timom doktorica konstantno ulaže u edukacije i vrhunsku aparaturu kako bi uvijek bili ukorak s novim trendovima i pružali najbolju i najprofesionalniju uslugu i savjete.

Medelina Health pruža rješenja za mnoštvo zdravstvenih i estetskih problema – nečistu kožu, mrlje na licu i tijelu, opuštenu kožu lica i tijela, bradavice, hemangiome, višak kilograma, celulit, bolove u leđima i stres. Osim toga, pruža i tretmane popunjavanja hijaluronom, kao i razne edukacije, seminare i radionice.

Na kongresnom dijelu doktorica Sanja Jeleković predstavit će se s čak dva predavanja o serumima, sve traženijima u kozmetičkom svijetu, i o tome kako Piezoelektrični efekt djeluje u službi ljepote i zdravlja!

PRIJAVA 

Povezano

Katkad ljubav nadjača logiku

Sve što je lijepo kratko traje! Tako je i vrijeme da nakon 14 kolumni završim sa svojim pisanjem. Iz više razloga. Puno savjeta za bolji međusobni