PRILIKA ZA POSJETITELJE – POKLON “KARTICA ZDRAVLJA”

„KARTICA ZDRAVLJA„

Modus Heathcard aplikacija omogućuje popuste od 5% do 50% kod naših partnera vezanih uz zdravlje (poliklinike, specijalne bolnice, dentalna medicina, terme, ljekarne i ostale subjekte koji svojim uslugama podržavaju pružanje zdravstvene usluge…) i to na licu mjesta prilikom svakog dolaska, sve dok Vam ne istekne članarina.

Na našoj mobilnoj aplikaciji možete vidjeti sve partnere kod kojih možete ostvariti popuste te njihove kontakt podatke, iznos popusta kao i GEO lokaciju.

Cijena jednogodišnje članarine iznosi 365 kuna, a usluge unutar aplikacije mogu se koristiti neograničen broj puta.

 

Healthcard

Uz Modus Health Card aplikaciju smanjite vrijeme čekanja u redovima, koristite vrhunske usluge naših partnera na preko 230 lokacije diljem RH te ostvarite značajnije uštede od kojih želimo istaknuti:

  • Magnetska rezonanca, jedan segment – 750,00 kn umjesto 1600,00 kn.
  • Sistematski pregled (m/ž) – 750,00 kn umjesto 1.500,00 kn.
  • Liječnički pregled za vozačku dozvolu (A, B kat.) za 279 kn umjesto 437 kn.

Aplikaciju možete preuzeti besplatno sa Google Play ili AppStore servisa ovisno o vrsti mobitela te u tražilicu upišite modus healthcard.

 

POSJETITE NAS NA FESTIVALU ESTETIKE Abeceda ljepote 30.11.i.1.12. u Zagrebu i karticu zdravlja za 2020. dobiti ćete besplatno!

 

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i