Posebno zadovoljstvo bilo je u gostima imati glumicu Barbaru Vicković

Posebno zadovoljstvo bilo je u gostima imati glumicu Barbaru Vicković. Barbara ima iskustvo rada u Celebrity makeover emisiji i zadovoljstvo je bilo još veće.
Za početak prekrasnu Barbaru odveli smo u Karlovac na uređenje noktiju, pedikuru, tretman lica, slanu sobu. Pravi užitak boravka u Pedisan centru  završio je u prekrasnoj teretani centra.
Na vježbanje se pridružio i voditelj emisije !
Barbari smo priuštili odlazak u Lens centar u kojem se oduševila limfnom drenažom i tretmanom lica. Prekrasni ambijent Lens centra u kojem je naglašen individualni pristup klijentu posebno je oduševio Barbaru.
Odlazak u Centar estetske kirurgije dr. Žgaljardić, događaj je koji oduševi sve zvijezde emisije.Dr.Zoran Žgaljardić za svoj rad dobio je brojna svjetska priznanja.Mlada doktorica Ivonne Žgaljardić napravila je uvodni razgovor sa našom glumicom o najboljem  tretmanu za nju. U ovoj prestižnoj poliklinici istiću da je uvodni razgovor sa klijentom najvažniji u postupku estetske korekcije.
Barbara je napravila pregled očiju i odabrala progresivne naočale kod našeg partnera u zagrebačkoj Ilici.
Za kraj dana ručali smo zdravu hranu i pili  posebno rađene prirodne sokove.
Kako je sve to Barbara doživjela pogledajte na youtube kanalu:

 

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i