Petra Kraljev gošća Celebrity Makeovera

Petra Kraljev glumica
Jučer smo se družili s divnom glumicom Petrom Kraljev i voditeljem Bojanom Jambrošić u emisiji Celebrity Makeover by Abeceda ljepote.
 
Petra nam je priznala da nije djevojka od kozmetičkih tretmana, ali zbog opisa posla i izloženosti javnosti mora brinuti o izgledu. Petra do sada nije gostovala u emisiji stoga smo iznimno zadovoljni da smo ju upravo mi ugostili. Prva stanica nam je bila posjeta poslovnici satova Cordis u Arena centru te isprobali zadnje modele satova branda Le Cooper. Izbor satova je uistinu bio širolik da je i Petri bilo jako teško odabrati onaj jedan pravi. Ali nakon isprobanih nekolicinu njih ipak je uspjela odabrati njoj najljepši. 
petra kraljev cordis satovi
 
Svaka djevojka ima svoju zavodničku crvenu boju, tako smo se odlučili za trajni lak u istoj boji u salonu za uljepšavanje “Martina”. No kad se već tetošimo borbu protiv celulita smo odradili u kozmetičkom salonu Womens Choice No.1.
 
Za kraj naša gošća je na dar dobila sunčane naočale ručno rađene iz hrvatske Tvornice načale, unikatnu traper jaknu iz dizajnerske kolekcije Vibela design i nezamjenjivi parfem Abeceda ljepote.
 

Hvala ti Petra na ugodnom druženju, a mi se veselimo idućem gostu.

 

Povezano

Katkad ljubav nadjača logiku

Sve što je lijepo kratko traje! Tako je i vrijeme da nakon 14 kolumni završim sa svojim pisanjem. Iz više razloga. Puno savjeta za bolji međusobni