O FESTIVALU

Festival estetike već duži niz godina pomaže brendovima da se pozicioniraju na tržite i predstave svoje proizvode i usluge.

Cilj nam je ispuni očekivanja i najzahtjevnijih posjetitelja. Naglasak stavljamo na profesionalnu ponudu, top linije tretmana, proizvoda i opreme za njegu lica i tijela.

Predavanja i radionice na Festivalu su koncepirana s fokusom na edukaciju i usavršavanje novih nadolazećih trendova u beauty svijetu. Ponudite svojim klijentima nove usluge i time privucite nove korisnike i ojačajte svoje poslovanje. 

Povežite svoje poslovanje s novim partnerima iz kozmetičkog, frizerskog i distributerskog područja.

 

Abeceda ljepote

FROFESIONALCI NA JEDNOM MJESTU

Festival estetike okuplja renomirana imena iz svih područja estetike i beauty industrije. Koristite znanja mnogih profesionalaca koji će se predstaviti na Festivalu i od najboljih saznajte trendove u šišanju, make up-u, nail artu, kozmetičkim i estetskim tretmanima.

– Kozmetičarske kuće

– Saloni ljepote 

– Frizerski saloni

– Make Up vizažisti

– Nail art 

– Poliklinike estetske kirurgije i dr.

 

beauty

POSTANI DIO
ABECEDE LJEPOTE

Profesionalac ste – pokušali ste svoj brend reklamirati već na mnogo načina i niste našli pravi? Predstavite se na drugačiji način. Koristite naše VIP radionice i SAMI KREIRAJTE SVOJ NASTUP.

Posjetitelj ste – neka Festival estetike bude nezaobilazno mjesto. Ne propustite brojne profesionalce na jednom mjestu, njihove savjete za lijep i zdrav izgled. Uz to iskoristite i sajamske popuste.