MORA® BEAUTY – Najnoviji Spa trend za ljepotu i sretniji život!

mora slovenija

Biorezonanca u svijetu ljepote – čudesno i bezbolno!

LJEPOTA BEZ STRANIH UČINAKA!
MORA® BEAUTY – Aplikacije za 21. stoljeće.

Zapanjujuća inovacija biorezonantnom tehnologijom, koju će predstaviti g. NUNO RUIVO, D.O., doktor osteopatije, dugogodišnji biorezonantni terapeut, inovator i autor vrhunske MORA BEAUTY® aplikacije ANTI CELULIT, predstavnik njemačkog proizvođača u svijetu vodećih biorezonantnih aparata – pionira biorezonancije, poduzeća MED-TRONIK, i vođa Akademije MORA®.

Revitalizirajuće i opuštajuće aplikacije za kožu, kosu, nokte i osobnu karizmu namijenjene su muškarcima i ženama koji žele sačuvati i obnoviti svoju prirodnu ljepotu, a dobar osjećaj pojedinca osnovno je pravilo svih aplikacija. Aplikacije su opsežno ispitane i njihova učinkovitost je dokazana u brojnim unutarnjim istraživanjima. Nad učincima i izvanrednim rezultatima oduševljeni su i stručnjaci!

MORA® BEAUTY – Aplikacije za 21. stoljeće: ANTI CELULIT, ANTI AGE, DETOX, BURN OUT, WEIGHT LOSS, aplikacije za zdravu kosu, kožu i nokte, revitalizaciju, opuštanje i smanjenje stresa te ANTI SMOKING – podrška tijekom odvikavanja od pušenja.
MORA® BEAUTY aplikacije su bezbolne i trajne, bez sporednih i negativnih učinaka!

Predavanje će se održati na engleskom jeziku.

PRIJAVA

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i