Mia Begović i Celebrity Makeover, pt.2

mia begović

CELEBRITY MAKEOVER

 

Obećali smo vam nastavak s legendarnom glumicom Mijom Begović i to smo ispunili.

U ovom nastavku Mia je posjetila Neoderm by Steffy – Centar za kozmetologiju, anti age terapiju i mršavljenje.
Prvo su napravili dijagnostiku kože lica kako bi vidjeli koji tip kože glumica ima i time odredili pravilni tretman baš za njenu kožu. Nakon što smo ustanovili koji je tip kože, odradili smo adekvatan laserski tretman za pomlađivanje lica.
Više o tretmanima na webu http://neoderm.hr/

Nakon tretmana lica uputili smo se Očnom centru Art u Pregradi. Toplija vremena su nam sve bliže, a sunce nam se sve češće izlazi i vrijeme je da odaberemo prave sunčane naočale. Na prvu smo odmah bili oduševljeni uređenjem interijera koji je malo neobičan za optiku, rustikalan dizajn uređena namještajem iz obiteljskog nasljeđa, a onda smo ugledali mnoštvo izbora  od kojih se Mia odlučila za chic Guess sunčane naočale koje joj izvrsno stoje.

Nakon provedenog dana tetošenja naša zadnja stanica je bio restoran Taurus na Vrbanima. NI ovog puta Mia nije mogla odoljeti Signature Rib-Eye steaku s batatom i pečenim artičokama. U lijepoj atmosferi i ugodnom društvu priveli smo druženje s našom gošćom kraju.

Ali to nije sve, naša glavna urednica emisije i direktorica Festivala estetike Abeceda ljepote koji se održava 26.-27.03. u hotelu International je posjetila kozmetičkom salonu Beautylichious by MM. Predivna vlasnica Marjam Mandić je odradila tretman mršavljenja EM B9dy Skuplt aparatom koji elektrostimulacijom mišića zamjenjuje 36000 trbušnjaka.

I tu naš dan je priveden kraju. Mi se veselimo novim gostima, a provjerite što vas očekuje na Festivalu estetike.

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i