Ksenija Pajić u emisiji Celebrity Makeover

Ksenija Pajić

Ugostili smo divnu glumicu Kseniju Pajić

Našu gošću smo odveli na dijagnostiku i tretman Ultraformer aparatom koji potiče proizvodnju kolagena. Kolagen s godinama se sve manje proizvodi pa ga moramo potaknuti što ujedno ima i rezultat usporavanja starenja. Cijeli treman možete pornaći u Neoderm centru za kozmetologiju, anti age i mršavljenje.

Nakon tretmana uputili smo se u Centar estetske kirurgije dr. Zoran Žgaljardić. Jedan od najtraženijih kirurga veliku pozornost pridodaje diskreciji svojih klijenata i njihovih tretmana. Tako je naša gošća bila na konzultacijama oko tretmana za lice koje će Ksenija odraditi nakon snimanja emisije u sigurnim rukama doktora mnogih svjetskih priznanja.

Nakon lica doša je i red na tretman kose. Zanetti frizerski salon već je poznato ime koje pokreće trendove i unosi novitete na tržište. Tako je i ovoga puta prvi put u Hrvatskoj predstavio tretmam njege kose Nano Shot aparatom, a naša divna gošća ga je I u emisiji prvi puta i isprobala.

Ne trebamo više ni spominjati kako su haljine esencija elegantnog izgleda pa gdje drugdje nego u Boutique svečanih haljina i bundi Bariba. Ksenija se pokazala kao jako odlučna u svojem odabiru i vrlo brzo je našla svoju The One haljinu koju će nositi na dodjeli Večernjakove ruže.

MyMy Concept torbice su san svake trendseterice. MyMy Concept tobice nose potpis dizajnerice Mirke Majoli I specijalno su izradene od pinjatexa posebnog materijala.

Naš dan je došao kraju, a nikako ga ne bi uspjeli odraditi bez službenog vozila našeg pokrovitelja auto salona Auto Maritea.

 

 

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i