Kako ostvariti očekivanja?

kako smršaviti

KONCEPT MRŠAVLJENJA

Borba s kilogramima vijest je od pamtivijeka. Kako ostvariti očekivanja klijenta i usmjeriti ga na pravilan, uspješan, ali i zdrav način skidanja kila bez jo-jo efekta odgovor je koji zasigurno traže mnogi stručnjaci i saloni za ljepotu.
20-godišnje iskustva pretočeno u Fitometaboličku metodu mršavljenja i uklanjanja celulita – potpuno prirodnu, neinvazivnu metodu mršavljenja i uklanjanja celulita, koju su do danas isprobale tisuće zadovoljnih klijenata.
 
Sapro Slimming Clinic istiće da je njihova specijalnost postizanje idealne tjelesne težine, na jedan potpuno prirodan i zdrav način tako da klijenti gube isključivo masno tkivo uz zadržavanje ili povećanje mišićne mase. To postižemo tako što prvo organizam dovodimo u stanje balansa regulirajući rad hormonskoga sustava, a što za posljedicu onda ima i snažno ubrzavanje metabolizma
Sve tajne zdrave metode sagorijevanja viška kilograma saznajte na predavanju dr. Šapro pod nazivom “KAKO OSTVARITI OČEKIVANJA” 26.03. na Festivalu estetike Abeceda ljepote.
Svoju sudjelovanje na festivalu možete ostvariti OVDJE.

Povezano

Katkad ljubav nadjača logiku

Sve što je lijepo kratko traje! Tako je i vrijeme da nakon 14 kolumni završim sa svojim pisanjem. Iz više razloga. Puno savjeta za bolji međusobni