K-SURGERY – Vaš najbolji izbor!

Zbog izuzetnog interesa i brojnih upita i ove godine tijekom Festivala Abeceda ljepote, K-Surgery organizira brojna predavanja i radionice:

  • K-BIO Mezoterapija,
  • microneedling,
  • dermapen,
  • duboka biorevitalizacija kože,
  • tretman celulita i masnog tkiva.

 

 

 

 

 

 

 

Konačno za vas i u Hrvatskoj MCCM Medical Cosmetics!

Unaprijedite Vaše poslovanje i popnite se stepenicu više uz medicinsku kozmetologiju, aparate te spa i wellness program, prisutan do sad u preko 60 zemalja svijeta!

Zbog velikog interesa organiziramo predavanja i radionice o MCCM aparativnim tretmanima: dermapen, meso gun, aparat za mezoterapiju, limfne drenaže, kavitacije, Inteligence RF – radiofrekvenc., fitoterapiji MCCM i ostalim novitetima poput kolagena za mezoterapiju, tekuceg kolagena za piće i poboljšanje izgleda i zdravlja!

Dobrodosli!

 

 

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i