Gledajte Celebrity makeover i u 2023!

Za prvu ovogodišnju emisiju Celebrity Makeovera pozvali smo Karmelu Vukov Colić u KiK poznati trgovački kanac! Karmela je s veseljem birala prekrasne keramičke posude za kuhinju i opremu za skijanje. U KiK trgovinama izbor je velik, a što su sve Karmela i Maja birale u KIK Retail parku u Zagrebu pogledajte u emisiji ili na youtube kanalima!

Ponovili smo i najbolje priloge iz prošle godine! Prisjetite se Helene Kalinić i DermaCare centra, Ane Rucner i posjeta salonu namještaja Qualis. Odmah na početku sezone Olga Pakalović bila je s nama u obiteljskom imanju Bunčić gdje smo uživali u prekrasnim delicijama.

15ta sezone emisije Celebrity Makeover traje do kraja lipnja. Pratite nas s novim i starim partnerima i zvijezdama koje ove godine vodimo na razna mjesta i koje još niste vidjeli u emisiji.

#lovekik
@kik.hrvatska

 

Povezano

Web Wellness Klinika

Web wellness sistem osnovan je na najnovijim dostignućima kvantne analize i drevnim metodama istočnjačke medicine. Sastoji se od uređaja za testiranje koji se preko kompjutora i

Estetika = ZDRAVLJE IZNUTRA + LJEPOTA IZVANA

Pažljivo odabrana linija zdravstvenih proizvoda izvrsna je kombinacija inspirirana s 5000 godina kineske kulture zdravlja. Tisuće Tiens globalnih Distributera i zaposlenika su promicanje pozitivnog, prirodnog i