PREDAVANJE 18.2. 2023. SUBOTA OD 13.00 DO 14.30 SATI

SVI ŽELIMO NJEGU I BOJANJE KOSE BEZ IKAKVIH KEMIKALIJA

Od sada kosu bojite  i njegujte  isključivo s prirodnim bojama i ostalim proizvodima koji kosi pružaju vrhunsku njegu i izuzetnu mekoću, dok su istovremeno učinkovite kao i kemijski proizvedene boje.

Frizerski salon Fensi Šmensi prvi je u Hrvatskoj koji radi sa proizvodima koji imaju EU eko certifikat. To znači da su apsolutno svi proizvodi bio organski, od boja, izbjeljivača, do njege i stajlinga, proizvedeni od biljaka i sastojaka iz eko uzgoja.

 Uređenjem salona postavili su standarde na novu, višu razinu. Interijer je mješavina industrijskog stila i modernizma. Zidove krase žive instalacije od mahovine a dojam prirode i “začarane šume” čini razliku od ostalih salona.

Fensi Šmensi je ujedno jedini salon koji radi s prirodnim ayurvedskim pigmentima. Najfinija Kana, Amla, Indigo miješaju se prema željama klijenta uz podršku Ayugarden Hr.

Kosa u Fensi Šmensi salonu ne pere se običnom vodom, već je tu posebno filtrirana Eva voda, bez klora kako bi kosa bila tretirana od početka do kraja samo prirodnim sastojcima.

Vlasnicu salona Danijelu Jelić pozvali smo da bude gost na Festivalu estetike.

Teme o kojima ćemo slušati su :

 

Upotreba čistih ulja u njezi kose.

Coloring i njega kose proizvodima na bazi prirodnih sastojaka i esencijalnih ulja.

Utjecaj kemijskih proizvoda na zdravlje klijenata i frizera.

Njega i oblikovanje prema tipu kose i vlasišta.

Bojenje kose čistim Ayurveda pigmentima ( Kana, Indigo, Sena, Cikla, Ruža itd)

Boje i frizure za sezonu proljeće/ ljeto 2023

Ulaznica 1 dan

7
  •