Modni brend koji zaustavlja poglede

boujee

Na Festivalu estetike predstavit će se i modni brend Boujee dizajnerice Brankice Capan Vučić – Diplomirane modne menadžerice s 20 godina iskustva u modnoj industriji i poslovanju s poznatim estradnim zvijezdama u izradi kompletnog vizualnog identiteta u javnosti te njihovoj promociji u medijima.

Vlasnica modne agencije i organizatorica preko 40 modnih revija i evenata, između ostalog, radila je i kao projekt menadžer za Veleposlanstvo Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj na organizaciji međunarodnog dansko-hrvatskog summita, te kao novinar, edukator i modni kritičar.

boujee

Nedavno je pokrenula svoj novi modni brand BOUJEE (čita se Buži) što je sinonim za high class in lifestyle.

U Americi je Kim Kardashian prozvana kao Bad & Boujee pa ovaj dio boujee ima ljepši dio priče jer označava high lifestyle pod sloganom koji će prigodno pratiti ime i kolekciju je: ALL EYES ON YOU.

Jer gdje god se pojavite u kreaciji BOUJEE by Brankica Capan Vučić biti ćete sigurno primjećeni i u centru pažnje. A razlog tome su pažljivo izabrani materijali a to su: svileni brokat,  svila, čipka, til, muslin, saten, taft i cady koji su ukombinirani u haute couture unikatne kreacije.

Uz to Brankica je i hair stylist te je sa svojom kčeri Vivian Vučić po struci medicinski kozmetičar i makeup artist otvorila MAKEOVER STUDIO gdje se na jednom mjestu kreira kompletni VIZUALNI IDENTITET klijenata za pripremu glazbenih i poslovnih spotova te vjenčanja i drugih svečanih prigoda.

buojee

Vivian Vučić je i službeni makeup artist na Izboru za Miss Beauty Hrvatska.
Ovom prigodom na sajmu putem nagradne igre dodjeliti će 3 nagrade:

  1. TOTAL MAKEOVER – u vrijednosti 1500 kn
  2. MAKEUP
  3. FRIZURA

Povezano

kraljevo

Kraljevo – s premijere

“Gostionice, domjenci, sijela, proslave, kupice, špriceri, kratke, duge, štrukane riječi, škropec cinizma i dvije kocke deračine, loše fore s konobarom i beskonačni nizovi riječi koje teku,

blefaroplastika

Blefaroplastika

U razgovoru sa dr.Ivonne Žgaljardić  razgovarali smo u njezinom Centru estetske kirurgije dr. Žgaljardić u Opatiji na Novoj cesti 46b. Ovaj put tema razgovora bila je